Borski naprednjaci osudili napade na predsednika Aleksandra Vučića

2
1833

Gradska organizacija Srpske napredne stranke (SNS) u Boru najoštrije je osudila napade na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

U saopštenju prosleđenom našoj redakciji navodi se da se napadima na predsednika pokušava da se umanje njegov ugled i uspeh koji postiže vodeći zemlju.

“Dok se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bori za očuvanje našeg Bora i zemlje, za mir i stabilnost, za nova radna mesta, izgradnju puteva, bolnica i vraćanje ugleda nasoj zemlji, pojedini pokušavaju da napadima umanje njegov ugled i uspeh koji postiže vodeći Srbiju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Bor najoštrije osuđuje napade NIN-a na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

Bez obzira na sve napade u poslednje vreme, ono sto je važno i sto se računa jeste volja građana Srbije i podrška koju predsednik svakodnevno dobija u borbi za bolju budućnost Srbije”, navodi se na saopštenju SNS-a.

2 KOMENTARA

  1. Napredni brane Vučića, a zašto ne osude (ne)dela Sose učinjena u i u vezi RTB Bor?

    RTB BOR SPREGA SA POLITIKOM!

    Blagoje Spaskovski, poznatijeg kao Sosa nije bio samo bahati direktor RTB Bor, već je bio i bahati vlasnik smrti i života Bora. On je vedrio, a više oblačio i navlačio mržnju, kriminal, nepotizam, klimoglavstvo, šlihteraj, podaništvo. On nije bio usamljeni preletač, već poslušni i doslušni saradnik svih vlasti u Srbiji od komunizma do napredne partokratije. Sve što je radio, uradio je zajednički sa vlastima, pogotovu sa Dinkićem, Tadićem i na kraju ΛV. Uz njihovu punu podršku RTB Bor je doveden do ambisa propasti i što pre dat kinezima. Koji bijući glavu sa RTB Bor-om, a sada Ziđin, izbili su na periferiji i nenadmašnog Spaskovskog, koji je prvi puta na margini događaja. Do dolaska Kineza, RTB Bor je gomilao gubitke i niske tehnološke efikasnosti, a mediji su opterećivani nepostojećim rekordnim uspesima, profitima i proizvodnjom bakra. U suštini era Sose je opterećena širokom listom njegovih krimogenih nedela je dugačka: od promašene investicije, ne u novoj topionici, već u novoj peći i fabrici sumporne kiseline (jer su samo one nove investicije, ostalo je već postojeće), do niza neumesnih verbalnih napada na oponente i zaposlene u RTB-u. Umesto profiti, država je upumpavala po stotinu miliona evra godišnje u “bunaru” zvani RTB Bor. Da li će najveći akter malverzacija, krađa zlata, bakra, srebra i para osetiti (ne)pravdu zakona, ukoliko mu dozvole mentori, videće se?

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime