Borski policajac dilovao marihuanu?

2
3

Četrdesetigodišnji I.S, policijski službenik iz Bora uhapšen je pod sumnjom da je proizvodio i prodavao narkotike. Kod ovog muškarca pronađeno je 27 grama marihuane.

Foto ilustracija / PixaBay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru su paketić marihuane pronašli prilikom pretresa svog kolege.

U saopštenju Policijske uprave u Boru se navodi da je ovaj policijski službenik uhapšen zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Detalji o tome da li je sporni paketić marihuane bio namenjen za dalju prodaju ili za ličnu upotrebu, nisu navedeni.

I.S. određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu nadležnog tužilaštva. Ovaj policijski službenik će, čim mu istekne mera zadržavanja, sa krivičnom prijavom, biti sproveden tužiocu.

 

2 KOMENTARA

  1. To je vest ? Kad nadju jedan paketic marihuane? A preko Kosova iz Bondstila preko Preseva i dalje kroz Srbiju idu na tone heroina u kamionima sa oznakama TIR carinjenim na mestu utovara i zapecacenim do odredista prema zakonima o medjunarodnoj trgovini . Za spas trulog sistema izvlacenjem gotovog novca iz ruku nesrecnih ljudi . Posao koji vode gospoda sa titulama ser i slicnih . Srbijo probudi se . Nase bake i deke igrale su pored logorske vatre nacinjene od konoplje . A heroin vs marihuana , pa to je kao u prici o lisicama kokosima i povici na vuka .

  2. Auuuuuuu… pojma nisam imao da mi je cukun-prababa bila takva dileja…Vidi …vidi ti nju…. ..Znaci…vutra do jutra…

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here