Borski SNS organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi

3
104

Opštinska organizacija Srpske napredne stranke u saradnji sa Odeljenjem za transfuziju organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi. 

U današnjoj akciji prikupljeno je četrdesetak jedinica za potrebe lečenja pacijenata na odeljenjima borske Opšte bolnice.

Aktivisti, članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke redovno učestvuju u ovakvim akcijama, a takođe su se odazvali i na apel koji je transfuzija uputila pre nekoliko dana.

“Posledice doskorašnjeg zagađenja borske sredine, dok nismo izgradili novu topionicu, posledice bombardovanja, teških uslova rada, kao i posledice otpuštanja radnika u vreme bivše vlasti, kada je iz RTB-a izašlo 17.000 radnika, izazvale su i potrebu da treba više ove dragocene tečnosti. Mi smo se odazvali na apel borske Transfuzije, kao odgovorna politička organizacija, Srpska napredna stranka je priskočila u pomoć da se sav nedostatak te dragocene tečnosti nadoknadi. Kao što vidite, odaziv je odličan. Ja se zahvaljujem svim davaocima, organizatorima i medicinskom osoblju na ovako uspešno organizovanoj akciji”, istakao je Blagoje Spaskovski, ispred OO SNS Bor.

Ovakve i slične akcije borski SNS će organizovati i u narednom periodu.

3 KOMENTARA

  1. Od tipa sa slike ni majmuni ne bi uzeli krvi? Taj kada ne zine glasno ne laže. On priča kao da je na čelu RTB Bor samo u Vučićevo vreme, a stvarno nije rukovodio u RTB Bor samo u periodu od 2002. do 2008. godine, a radnike je otpustila predhodna vlast, sebe ne vidi tu, zaboravio je da je leteo od partije do partije na vlasti, kao pijana ptica. Sledeća notorna laž je da je izgrađena novu topionicu, istina je da je izgrađena samo fleš peć za topljenje, a ona košta kao kao da je izgrađena nova topionica.

  2. …. alo …Portal 030…bas lepa i humana slika ovog nepoznatog humanog gospodina sa plemenitim i aristokratskim stavom….Ali mi ne znamo ko je gospodin.. ..sto nije u redu.nigde ne pise..Sto apsolutno nije u redu….Promovisite malo i ove humane i obicne gradjane Bora…a ne samo politikante,preletace,skorojevice i ,,bizmismene,,.. .Gospodin sa slike i onaj sa zutim sllemom,i onaj iz sportske hale,i onaj sa slave.. ..i sa jos 354 sa slika na Vasem portalu,…to su pravi ljudi….A ne one jajare i kokosari preletacki…Dobro..malo svi lice.kao tramvaj na tramvaj…ali to je samo zatot sto su pravi ljudi..svi isti…

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime