Borski SNS organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi

Opštinska organizacija Srpske napredne stranke u saradnji sa Odeljenjem za transfuziju organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi. 

U današnjoj akciji prikupljeno je četrdesetak jedinica za potrebe lečenja pacijenata na odeljenjima borske Opšte bolnice.

Aktivisti, članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke redovno učestvuju u ovakvim akcijama, a takođe su se odazvali i na apel koji je transfuzija uputila pre nekoliko dana.

„Posledice doskorašnjeg zagađenja borske sredine, dok nismo izgradili novu topionicu, posledice bombardovanja, teških uslova rada, kao i posledice otpuštanja radnika u vreme bivše vlasti, kada je iz RTB-a izašlo 17.000 radnika, izazvale su i potrebu da treba više ove dragocene tečnosti. Mi smo se odazvali na apel borske Transfuzije, kao odgovorna politička organizacija, Srpska napredna stranka je priskočila u pomoć da se sav nedostatak te dragocene tečnosti nadoknadi. Kao što vidite, odaziv je odličan. Ja se zahvaljujem svim davaocima, organizatorima i medicinskom osoblju na ovako uspešno organizovanoj akciji“, istakao je Blagoje Spaskovski, ispred OO SNS Bor.

Ovakve i slične akcije borski SNS će organizovati i u narednom periodu.