Borski “socijalisti” pružili punu podršku Dačiću

0
27

Opštinska organizacija Socijalističke partije Srbije u Boru održala je danas konferenciju za novinare na kojoj je upućena puna podrška predsedniku Vlade Republike Srbije Ivici Dačiću na svemu što je uradio kako građani ove zemlje živeli bolje.

kzn-sps-24012014

Na konfereciji je izdato saopštenje koje prenosimo u celosti:

Početak pregovora Srbije o pristupanju Evropskoj Uniji, predstavlja istorijski čin koji vodi ka izgradnji jedne moderne, stabilne, bogate i jake Srbije zasnovane na osnovama prava, legitimiteta, socijalne pravde i jednakosti.

Građani treba da znaju da je obaveza Vlade da se stara da inovirani ili novo usvojeni zakoni R.Srbije ne budu na štetu njenih radnika i građana. Briga o svojim građanima mora uvek biti na prvom mestu. U tom smislu je na intervenciju predsednika Vlade povučen nacrt Zakona o radu, koji je diskriminatorski i poguban po radnike.

Odlična međunarodna saradnja dala je rezultat u borbi protiv kriminala i korupcije. Sve ovo i mnogo više, delo je čitave Vladena čelu sa njenim premijerom i ministrom policije Ivicom Dačićem. Ova intenzivna priča o borbi protiv korupcije i kriminala započeta je još pre 5 godina kada je Ivica Dačić postavljen na mesto ministra unutrašnjih poslova.

Opštinska organizacija SPS u Boru daje beskrajnu podršku predsedniku i predsedniku Vlade R.Srbije Ivici Dačiću za sve ono što je do sada učinio za svoju i našu Srbiju i za svoj narod, za sve što radi na putu razvoja države. Daje mu bezrezervnu podršku na putu ka obezbeđivanju bolje i izvesnije budućnosti generacija koje dolaze. Svojim radom i delima ostavio je dubok neizbrisiv trag u istoriji Srbije koji niko i nikad neće moći da izbriše. Ovim činom ispunio je predizborno obećanje i apsolutno smo sigurni da će dati još veći doprinos konačnom cilju – članstvu Srbije u EU, jel Srbija ne sme biti izolovano pusto ostrvo na karti Evrope. Kako on reče:“ OVAJ NAROD JE ZASLUŽIO DA ŽIVI BOLjE“.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here