Borski strelci na finalu kupa SS Srbije

Povodom obeležavanja praznika grada, Streljačka družina „Pančevo 1813“ bila je domaćin KUP-a Streljačkog saveza (SS) Srbije održanog u Pančevu 6.novembra, u gađanju iz serijske vazdušne puške, u ekipnoj konkurenciji sa po šest članova ekipa (nabolji pionir, pionirka, junior, juniorka, senior, seniorka).

streljastvo-kup-sssU jakoj konkurenciji, ekipa iz Bora, Streljačka družina „Metalac“ zauzela je četvrto mesto. Nastupili su Goran Vranov, Milica Ignjatović, Stefan Gađić, Miljana Tošić, Marija Belčić, Mladen Mišković.

Pobednik finala u gađanju serijskom vazdušnom puškom po C programu je ekipa iz Pirota. Drugo mesto je zauzela ekipa iz Inđije, a treće ekipa iz Aranđelovca.streljastvo-kup-sss-01Održano je i revijalno takmičenje vođa ekipe, na kome su učestvovali treneri kluba koji su kao nagradu dobili oslikane crepove Streljačke Družine „Pančevo 1813“.

Marija Belčić koja je na finalu bila najbolja juniorka. Priprema se za četvrtak kada putuje u Nitri u Slovačkoj, u kome Olimpijske nade imaju dva takmičenja na kome se puca međunarodni program.