Borsko porodilište dobilo još jednu donaciju

Neli Janošević, uspešna preduzetnica iz Beča, donirala je danas borskom porodilištu i porodiljama materijalnu pomoć u vrednosti od 90 hiljada dinara.

Nakon borskih sportista, „princeze istoka“, naših najsiromašnijih sugrađana i dvema socijalno ugroženim porodicama iz Knjaževca, Neli Janošević vlasnica firme „Nely e.u. Hausbetreuung“ iz Beča pomogla je i borskom porodilištu.

„Želim da pomognem bebama pošto sam i ja majka troje dece. Jednostavno volim decu jer su ona naša budućnost“ – izjavila je Janoševićeva i dodala da se neće zaustaviti samo na ovoj humanitarnoj akciji već će donirati i porodilišta u drugim gradovima Srbije.

Načelnik ginekološko – akušerskog odeljenja bolnice u Boru rekao je da je zadovoljan ovom donacijom. Zahvaljujući mnogim donacijama borsko porodilište spada u jedno od bolje uređenih u zemlji.

“Mislim da je borsko porodilište jako dobro opremljeno bar što se tiče aparature. Mi već dve godine zaredom imamo dobre donacije iz RTB-a. Dobili smo nove stolove, novi ultrazvuk i kolposkop, tako da smo stvorili uslove za većinu stvari koje u porodilištu treba odraditi. Ovo su još naknadne donacije koje u svakom slučaju dižu kvalitet boravka naših porodilja i njihovih beba u porodilištu” – istakao je dr Pantić.