Broj potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom u Boru nepromenjen

4
2330

Na teritoriji grada Bora nije registrovan ni jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, navodi se u današnjem saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije.

Od početka testiranja prisustvo novog koronavirusa je laboratorijski potvrđeno kod ukupno 168 osoba iz Bora, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje “Timok”.

Do sada se od zarazne bolesti COVID-19 oporavilo ukupno 158 pacijenata, dva više u odnosu na prethodni izveštaj, dok je ukupno šest osoba preminulo.

Kod još četiri osoba iz Bora koronavirus je aktivan i one su na bolničkom lečenju u Nišu.

Na teritoriji grada Bora, prema jučerašnjim podacima, u obaveznoj samoizolaciji se nalazi 96 osoba.

4 KOMENTARA

  1. To su dobre vesti. Međutim bilo bi korisno za građane da saznamo koliko je npr ljudi danas testirano ili da se objavi procenat pozitivnosti za Bor u poslednjem vremenskom periodu. Za sagledavanje epidemiološke situacije to je veoma bitno. A bitno je i za građane da bi u skladu sa time prilagođavali svoje ponašanje i poštovanje mera zaštite

  2. Pljujete po Amerikance a ruse i kineze volite.meni kinezi ne smetaju ali ruse mrzim.Da su ameri to uradili svi bi ih pljuvali a kineze niko.Koliko smo mi drklje narod.Šta su uradili kinezi da čak i sankcije kini i Bil Gejtsu treba uvesti.ŽIVELA AMERIKA I SRBIJA!

  3. Poštovani Rand, imate pravo na mišljenje i iskazivanje istog. Ali još uvek se nije utvrdilo poreklo virusa. Ako ništa drugo, raspitajte se koliko puta su američki avioni bombardovali Srbe.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime