BTC: Skijalište će biti u funkciji tokom vikenda

1
44

Iz javnog preduzeća Borski turistički centar najavljuju da će tokom vikenda 7. i 8. marta skijalište na Crnom Vrhu biti u funkciji.

crni-vrh-skijanje-2014-2
Foto: arhiva

 

U saopštenju izdatom na Fejsbuk strani ovog preduzeća navodi se da radnici na Crnom Vrhu čine sve što je u njihovoj moći kako bi stazu što bolje pripremili za bezbedno skijanje.

“J.P ” Borski turistički centar” ulaže sve napore da obezbedi maksimalne tehničke uslove za što kvalitetnije skijanje sa trenutno raspoloživim kvalitetom snega.

Stoga molimo sve skijaše da imaju razumevanja i budu oprezni tokom skijanja.

U vreme nastupajućeg vikenda 07. i 08. marta. 2015. god. biće otvorena mala ski-staza, ski-putevi i gornji deo velike ski-staze”, navodi se u saopštenju preduzeća koje upravlja skijalištem.

Cena dnevnog ski pasa iznosi 300 dinara.

Radno vreme skijališta je od 10 do 16 časova.

1 KOMENTAR

  1. Da li je ovo neki VIC….??????? Gledam oko sebe po tranvaju…….. da nadjem ,,SKRIVENU KAMERU,, ali je nide nema… Da su ovi likovi IZGUBILI KALENDAR ??? Pa za par dana pocinje sezona……. ali kupanja….. dole na jezeru…..Moguce je da pripremaju STAZU ZA SKIJANJE…..ALI NA VODI…..kod ,,Metalurga,,…. Znaci umirem od smeha dok ovo citam ,, sam i okruzen zacudjenim pogledima,,… kao Rade Serbedzija u pesmi ,,Ne daj se Ines,,…… dok tranvaj nestaje u kisnom nevidjeno sivom i fugavom beogradskom predvecerju…. ….

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime