Kako da budete vitki i bez vežbanja

0
23

Dame, vežbanje nije jedini način da imate sjajnu figuru, iako je poželjno da imate svakodnevnu rutinu, barem zbog zdravlja. Nekoliko modnih trikova, koji će Vas učiniti vitkijim..

 

 

Dame, vežbanje nije jedini način da imate sjajnu figuru, iako je poželjno da imate svakodnevnu rutinu, barem zbog zdravlja. U narednim redovima, podelićemo sa Vama nekoliko modnih trikova, koji će Vas učiniti vitkijom.

 

–    Za pogled sa visine, uparite pantalone širokih nogavica sa visokim potpeticama, čime ćete vizuelno dobiti na visini. Bitno je istaći da izaberete pantalone koje neće istaći Vaš struk.

–    Za lažiranje obima struka, odličan trik je da nosite kaiš ili pojas odmah iznad kukova, u situacijama kad oblačite tunike ili haljine. Na taj način, pravite iluziju tanjeg struka.

–    Oblačenje crnih ili bilo kojih drugih tamnih čarapa ili helanki, odvraća pažnju sa vaših nogu i optički ih čini vitkijim. U kombinaciji sa čizmama i kratkom suknjom, greške nema.

–    Ako vas brinu široka ramena i, uopšte, veći gornji deo tela, jednostavna ešarpa ili šal mogu biti odlično rešenje! Dovoljno je da je ogrnete oko vrata, uvežete na način na koji želite i minimizirali ste sporni deo tela.

–    Za popunjavanje nogu, dovoljno je da stanete na visoke potpetice. Time, osim što ćete se vizuelno izdužiti, naglašavate listove, što je svakak odobro za sve one mršavice.

 

Izvor : OrganVlasti.com
Foto : ElitePools.ca

 

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime