Ceca i Kerber na ispraćaju stare i dočeku 2019. godine u Boru [SATNICA]

Borani, ali i njihovi gosti organizovano će 31. decembra u Amfiteatru Doma kulture ispratiti 2018. i dočekati Novu, 2019. godinu.

U novogodišnjoj noći Borane će zabavljati kultni rok bend „Kerber“ i upravo će njihovim hitovima u 21 sat započeti doček Nove 2019. godine, pod pokroviteljstvom Grada Bora, a u organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu Grada Bora“ .

„Sa velikim zadovoljstvom možemo da najavimo i spektakularni novogodišnji koncert, najveće folk zvezde na našim prostorima i šire, Svetlane Cece Ražnatović, sa početkom od 23 sata. Svi prisutni će uživati u Cecinim najvećim hitovima  kao što su: Lepotan, idi dok si mlad, kukavica, maskarada i ostalim  poznatim  numerama. Кoncert je dar velikog broja sponzora i donatora Grada Bora“, navode u Ustanovi ,,Centar za kulturu Grada Bora“ i dodaju da će ispraćaj stare i doček nove godine upotpuniti ponoćni vatromet, te da u realizaciji ove manifestacije učestvuje veliki broj ustanova, javnih i javno-komunalnih preduzeća Grada Bora.

Borani će tradicionalno, 13. januara dočekati i srpsku novu 2019. koncertom Miroslava Ilića u hali Sportskog centra.

Ovaj koncert, pod pokroviteljstvom Grada Bora i sponzorstvom  izvođača koncerta, kompanije ,,Rakita Exploration d.o.o. Bor“, a u organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu Grada Bora“ , počinje u 22 sata.

Popularnog slavuja iz Mrčajevca pratiće orkestar Miše Mijatovića. I ovaj program će realizovati kao suorganizator  Ustanova ,,Sportski centar Bor“, uz saradnju velikog broja ustanova, javnih i javno-komunalnih preduzeća Grada Bora.