Čelnici grada uputili čestitku povodom Dana rudara

Čestitku povodom Dan rudara Srbije menadžmentu kompanije Srbija Ziđin Koper (Serbia Zijin Copper), zaposlenima i građanima Bora ispred lokalne samouprave uputili su gradonačelnik Aleksandar Milikić i predsednik Skupštine grada Bora Dragan Žikić.

„Neka nas ovaj praznik podseti na duboko poštovanje prema teškom i odgovornom poslu koji svakodnevno obavljate, a poruka koju nosi bude nadahnuće da zajenički nastavimo da napredujemo naprestano se prisećajući svih dostignuća rudara. Budite uvereni da Grad Bor i svi njegovi građani neizmerno cene vaš trud, zalaganje i napor koji ulažete u obnavljanju jednog od najtežih i najodgovornijih poslova. S’toga je na svima nama veliki zadatak, a to je da Vam omogućimo što bolje uslove, sigurnost u radu i da rudarski posao bude nagrađen i cenjen onako kako zaslužuje. Rudarski hleb sa sedam kora izgradio je i gradi naš grad, a svi napori i zalaganja koji se se ulažu u modernizaciju procesa sasvim sigurno će dati dodatni zamajac razvoju rudnika i grada.

U ime Grada Bora i u soje lično ime, želimo Vam dobro zdravlje i puno uspeha u budućem radu“, navodi se u čestitki koju su potpisali Aleksandar Milikić i Dragan Žikić.