Cenovnik borske crkve Sv. Đorđe “hit” na internetu

4
630

“Cenovnik usluga” borskog pravoslavnog Hrama Sveti Đorđe, koji je na svom blogu postavila Sonja Pavlović, preneli su vodeći domaći internet portali.

Cenovnik / Foto: Sonja Pavlović
Cenovnik / Foto: Sonja Pavlović

U tekstu “Cenovnik crkvenih usluga za 2013. ili kako zaraditi Audi A6“, blogerka Sonja Pavlović, objavila je fotografiju načinjenu pre dve nedelje (12. maja) na kojoj se vidi koliko koštaju “crkvene usluge” u Boru.

Tekst i fotografiju preneli su neki od najčitanijih domaćih internet portala što je izazvalo veliki broj komentara vezanih za naplaćivanje usluga u pravoslavnim crkvama.

Kako u samom blog članku autorka navodi, fotografija cenovnika je dokaz da pravoslavni sveštenici u Boru naplaćuju crkvena venčanja, krštenja, ali i opela.

4 KOMENTARA

  1. ..toliko o tome da bi maltene za sve ‘cenovnik’ bude – koliko ko želi.. koliko ko može..?.. jer, u svakom slučaju – taj novac ide Crkvi!, logično je da je i Crkvi potreban..!
    A opet: i ako neko živi jako loše pa ima ‘malo’ da udeli Crkvi, ili pak ne može ništa jer mu treba za hleb! – pa šta onda?!? Taj čovek nema svrhe ni da ulazi u Crkvu!?, jer – Bog njega neće da voli, iako taj isti čovek veruje i voli Boga!!.. Ali, ako nema para, ili mu fali nešto malo do ‘pune cene’ – ne može da slavi Slavu!??.. ne može da se oženi!!?.. i šta već još..!?!
    Iii – koja je to fora sa Opelom!!?? Šta bude ako u svoj njegovoj muci – čovek nema dovoljno para za Opelo?? 😮
    ccc!.. straašno!!.. strašno! (‘Crkva’?!?!)

  2. Ocigledno se u poslednje vreme vodi kampanja protiv Crkve Hristove.O Boze dokle vise?Bolje bi bilo da se narod vise posveti molitvi nego sto stalno pise protiv Crkve i Vladika.

  3. Како неко може толико нападати Цркву Христову у последње време.Ако се овако настави,медији ће бити гори од Нерона и Декија Трајана.Боље би нам било да се више молимо Богу и да нас што више буде у Цркви а не да избацујемо овакве ствари.

  4. У свакој Цркви ово постоји,не треба свештенике нападати због овога!

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here