Čestitka povodom Dana rudara uputila lokalna samouprava Bor

1
53

Čestitku povodom Dan rudara Srbije i dana kompanije Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor uputili su predsednik opštine Bor Živorad Petrović, zamenik predsednika opštine Bor Saša Vukadinović i predsednik Skupštine opštine Bor Dušan Marković.

grb logo Opstina Bor

“Vama, vašim saradnicima, rudarima i svim radnicima Rudarsko-topioničarskog basena Bor, čestitamo 6. avgust, Dan RTB-a i Dan rudara Srbije. Sadašnjost i budućnost građana Bora, zavisi od sudbine i uspeha poslovanja kombinata bakra, žile kucavice ovog dela Srbije, i rada svih zaposlenih radnika.

Želimo da proslava ovih značajnih praznika za  sve nas protekne u radosti, dobrom raspoloženju i druženju,” kaže se u čestitki čelnih ljudi Opštine Bor.1 KOMENTAR

  1. Krajnje je vreme je da Vi borski opstinari Boranima, NAJZAD ,uputite i cestitke….zato TO je Bor dobio STATUS GRADA…TO JE POSAO KOJI VI TREBA DA URADITE….Pa da rudari imaju i Vama sta da cestitaju… Kao i svi Borani….. To su SPOSOBNI ljudi, u citavom nizu Gradova u Srbiji, za svoje GRADJANE uradili i zavrsili za…. MESEC DANA. ZATO SE NEMOJTE I DALJE I UBUDUCE PLASITI OD NAJVECIH BORSKIH AUTORITETA….JER ONI TO NIKAKO NE VOLE… DA TO URADITE…. Dakle samo opusteno i URGENTNO… URADITE ONO STO JE SAMO VAS POSAO I NICIJI DRUGO……..ZBOG CEGA STE TU GDE STE…I STO JE U NAJVECEM MOGUCEM I VITALNOM INTERESU GRADJANA BORA……Jer Bor nije Blagojev Kamen…. A i to navedeno malo naselje, Blagojev Kamen ,vec postoji…. Na putu izmedju Majdanpeka i Kuceva. Tako da drugo….nikome… uopste nije potrebno.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime