Crvena zvezda stigla u Bor [FOTO]

Fudbaleri i stručni štab “Crvene zvezde” doputovali su u subotu na Borsko jezero gde će odraditi “mini pripreme”. Za ponedeljak je zakazana prijateljska utakmica sa Fudbalskim klubom “Bor”.

fk-crvena-zvezda-hotel-jeze

Zvezdina ekspedicija je na Borsko jezero stigla dobro raspoložena . Praktično od samog izlaska iz autobusa igrači i trener Nenad Lalatović su počeli druženje i fotografisanje sa navijačima.

Aktuelnom šampionu države u fudbalu i osvajaču najvećih evropskih i svetskih trofeja su u hotelu “Jezero” na raspolaganju sadržaji poput teretane, bazena, sauna, masaže, slane sobe, sale za sastanke, sve ono što je potrebno za kvalitetne pripreme vrhunskih sportista.

Planom gostovanja je predviđeno da se u nedelju odradi tening na terenima hotela, nakon čega će uslediti veče posvećeno pristalicama crveno-belih.

Navijači su pozvani da u nedelju od 19 sati dođu na Borsko jezero na druženje ljubitelja i igrača crveno-belih.

Prijateljska utakmica između OFK “Bor”-a i “Crvene zvezde” zakazana je za ponedeljak u 13 sati na stadionu borskog kluba. Cena ulaznice je simbolična i iznosi 100 dinara, a čekuje se nekoliko hiljada gledalaca.