Daca cosmetic studio – deset godina uspešnog poslovanja i veliki broj zadovoljnih klijentkinja

Mnoge dame u Boru već čitavu deceniju odlaze u Daca cosmetic studio odakle izlaze ulepšane i zadovoljne, a svoje poverenje tom prilikom poklanjanju Danijeli Janoševć Milanović koja je svojim klijentkinjama želela da se zahvali na taj način što je jubilej svog uspešnog poslovanja proslavila baš sa njima.

Ulepšavanje žena sigurno nije lak posao i kada neko traje deset godina u tome i ima veliki broj zadovoljnih klijentkinja, to samo govori o besprekornom kvalitetu iza kojeg svakako stoji veliki trud, rad, upornost, ali i ljubav prema tom poslu i ljudima.

Baš iz tog razloga, Danijela je želela da desetogodišnjicu svog uspešnog poslovanja proslavi sa dragim koleginicama i damama koje su sa njom od samog početka, ali i sa onima koje, kako kaže, nisu tako dugo tu, ali su joj toliko drage kao da jesu.

Ključ uspešnog poslovanja koje dugo traje Danijela Janošević Milanović vidi u ljubavi prema poslu kojim se bavi, ali i stalnom usavršavanju. Kako kaže, negovanje i ukrašavanje noktiju uvek je činilo srećnom i bio je njen hobi, a onda je odlučila da to preraste u posao koji traje evo već čitavu deceniju i koji joj je doneo mnogo zadovoljih klijentkinja, ali i prijateljica.

„Kada sam počela ovaj posao, već pre deceniju, imala sam viziju da ću jubilej proslaviti baš ovako, sa mojim klijentkinjama, jer su one najzaslužnije što postojim i trajem ovoliko dugo. Suvišno je reći da su mi one zaista drage osobe i slobodno mogu da kažem bliske prijateljice. Posao kojim se bavim je za mene najsavršeniji na celom svetu. Možda jeste težak i naporan, ali ja ga tako ne doživljavam. Jednom prilikom mi je mentor rekao da je samo 20% svega talenat, a ostatak naporan rad i ja sam to shvatila krajnje ozbiljno. Ne postoji veća sreća u mom poslu od one kada vidim koliko je klijentkinja srećna i oduševljena, to mi zaista popravi dan”, kaže Danijela.

Emotivno veče koje je proteklo u toploj prijateljskoj atmosferi bilo je ispunjeno dobrim raspoloženjem, pesmom, igrom, smehom i prisećanjem na uspomene koje delimo sa najdražim prijateljima.

Danijela je u svoj rad uložila dosta truda, energije, volje, ljubavi, a njene klijentkinje su joj se uvek vraćale baš zbog kvaliteta koji je iz svega toga proizašao.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:203018090927'.