Dan opštine Bor obeležen svečanom akademijom

1
51

Svečanom akademijom u sali Muzičke škole obeležen je 3. oktobar, Dan opštine Bor.

zivorad-petrovic-dan-opstine

Predsednik Skupštine opštine Bor Vidoje Adamović pozdravio je prisutne goste i čestitao građanima Bora Dan opštine i dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu.

Živorad Petrović, predsednik opštine Bor, između ostalog, podsetio je na kapitalne investicije realizovane iz sopstvenih sredstava u prethodnih godinu dana.

On je istakao da će se iz budžeta opštine nastaviti ulaganje u sport, socijalnu zaštitu i poljoprivredu.

“Ulagaćemo u privredu sa prioritetom na otvaranje novih radnih mesta. Za to ćemo u budžetu za 2017. godinu predvideti mnogo više sredstava nego do sada. Namera nam je da privučemo strane investitore i otvorimo nova radna mesta, jer je nezaposlesnost značajan problem”, istakao je Petrović.

Najboljim učenicima borskih osnovnih i srednjih škola predsednik opštine uručio je laptop računare.

svecana-akademija-2016-01 Novinaru Miroslavu Raduloviću uručena je Oktobarska nagrada za knjigu  “Bor u 500 slika”.

svecana-akademija-2016-02

Svečana akademija upotpunjena je prigodnim muzičkim programom borskih muzičara.

1 KOMENTAR

  1. Dogodine… slavice se Dan GRADA BORA… Bor ce dobiti STATUS GRADA jer je JEDINI GRAD U SRBIJI KOJI NEMA STATUS GRADA… Visegodisnja EPIDEMIJA PODANICKE,POSLUSNICKE I JADNE ,,GLUVONEMOSTI ,,.po ovom PRVOM,OSNOVNOM I KRUCIJALNOM PITANJU za Bor…svih prethodnih i ovih sada dezurnih nadleznih opstinara ,lokalnih borskih medija i nazalost…gradjana Bora… bice efikasno IZLECENA . Degutantno i veoma tesko podnosljivo je gledati i slusati kako Dan oslobodjenja i hrabre oslobodioce Bora hvale oni koji U MIRU I SLOBODI,TRESUCI SE OD STRAHA PRED VELIKIM BORSKIM GAZDOM ….NE SMEJU DA URADE ono sto su uradili SVI gradovi u Srbiji …jer Gazda to ne da..Da pokrenu i zavrse jednostavnu pravno-tehnicku proceduru i da.Bor dobije status grada….A Gazda ne da jer NE MOZE ISTOVREMENO da bude to sto je ..I GRADONACELNIK Bora. Tragikomicno je gledati jato pokislih kokosaka kako ushiceno i uz velike reci slavi Slobodu i Oslobodioce…Da su takvi kao sto su oni oslobadjali Bor i Srbiju….jos bi ovde Turci vladali…a Nemci bi jos cekali u redu.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime