Danas počinje festival „Lost & Found“ [PROGRAM]

Na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji danas počinje drugi po redu festival urbane kulture „Lost & Found“ u organizaciji udruženja „Wave“.

Program drugog izdanja festivala koje ove godine nosi podnaslov „The Way Back“ (povratak) odvijaće se od 21. do 23. jula u Brestovačkoj banji i na Borskom jezeru.

Posetioce očekuje raznovrstan program na dve glavne bine. Pored muzičkog dela kao prateći programa festivala biće zastupljena mural-grafiti kultura (iscrtavanje grafita), kao i vatreni i svetlosni perfomansi.

„Ulažemo napore da čitavu priču podignemo na viši nivo, tako da će glavni događaj u Brestovačkoj banji ove godine trajati dva dana, a za treći dan smo pripremili i specijalan after party „Kad je bal nek je minimal“ na plaži kod hotela “Jezero”. Pored toga, festival dobija i novi “Zion” stejdž na kome ćete imati prilike da uživate u reggae/dub zvucima i premijerno poslušate našeg specijalnog gosta sa Jamajke.

Festival će ugostiti brojne muzičare i umetnike iz zemlje i regiona, pa će posetioci imati priliku da uživaju u autentičnom muzičkom programu i mural/grafiti kulturi koja je sastavni deo ove manifestacije. Kao i na prvom izdanju, posetioci mogu da očekuju sve mere bezbednosti i standarde festivala, kao što su prodaja hrane i pića, dežurna hitna pomoć, dežurna vatrogasna jedinica, toaleti, tehnička voda itd“, kažu organizatori.

Na festivalu ove godine nastupaju: Stereo banana, Hornsman Coyote, Minilinija, MKDSL, Adrew Meller, Ilija Đoković, kao i mnogi drugi…

Cena jednodnevne ulaznice je 700 dinara.

[box type=“shadow“ align=““ class=““ width=““]“Lost & Found“ festival je jedinstvena kulturna manifestacija koja kroz autentični muzički program, umetnost i urbanu kulturu želi da probudi mlade u istočnoj Srbiji. Cilj je da se ovaj festival održava jednom godišnje i postane jedan od vodećih festivala u regionu, kažu organizatori.[/box]