Darko Mihajlović na čelu demokrata

0
32

Darko Mihajlović, diplomirani inžinjer elektrotehnike, postao je novi predsednik Demokratske stranke u Boru, osvojivši 200 glasova u drugom krugu stranačkih izbora.

Darko Mihajlović, diplomirani inžinjer elektrotehnike, postao je novi predsednik Demokratske stranke u Boru, osvojivši ___ glasova u drugom krugu stranačkih izbora.

Za drugog kandidata, dr Žiku Golubovića, glasalo je ___ demokrata, ___ manje/više nego u prvom krugu.

Unatar stranački izbori koji su se pratili sa velikim interesovanjem borske političke javnosti, dobili su danas svoj epilog.

Demokrate su prošle nedelje na neposrednim izborima izglasale 21. člana stalnog sastava opštinskog odbora, a posle današnjeg drugog kruga predsedničkih izbora kompletirano je novo stranačko rukovodstvo.

U prvom kruga ni jedan od trojice kandidata nije imao potrebnu većinu (50% + 1 glas) pa je u skladu sa stranačkim pravilnikom zakazan drugi krug u kome je pobedio Darko Mihajlović.

 

Darko Mihajlović (1972), diplomirani inžinjer elektrotehnike, zaposlen na Tehničkom fakultetu u Boru kao šef Informacione službe. Na izborima za predsednika Opštine Bor 2006. godine u drugom krugu poražen je od aktuelnog predsednika Branislava Rankića.

Od Demokratske stranke i njenog novog rukovodstva se očekuje da bude stožer opozicionog delovanja u gradu, a kada se stvore uslovi i ponovo preuzme vlast.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime