Dečiji butik „Smiley Club“ obeležio tri godine rada, rođendansku žurku uveličali mališani i klovnovi [FOTO]

Dečiji butik „Smiley Club“ obeležio je u utorak, 8. oktobra tri godine rada. Tim povodom organizovana je proslava kojoj su, pretežno, prisustvovali najmlađi Borani.

Mace, kuce, cvetove, srca, bukete i sve što mašta može da zamisli , najmlađim Boranima učesnicima ove rođendanske žurke, stvorili su od balona „Party People“ klovnovi.

Na zadovoljstvo najmlađih strpljivo su odgovarali dečijim zahtevima uz obilje smeha i radosti. Povod je bila rođendanska žurka, ali i Dečija nedelja.

Kao što samo ime butika kaže „Smiley Club“ je i ovog puta mimio osmehe najmlađima, ali i njihovim roditeljima.

„Ovom rođendanskom zabavom za najmlađe, koja se pada baš u Dečijoj nedelji, želili smo da se zahvalimo deci i njihovim roditeljima za vernost koju su nam pružili tokom ovih tri godina rada“, kažu iz butika „Smiley Club“.

Butik „Smiley club“ se nalazi u ulici 3. oktobra broj 53 (bivša parfimerija Azura). Nudi širok izbor kvalitetne dečije konfekcije, po veoma povoljnim cenama.

Garderoba je izrađena od najboljih materijala renomiranih proizvođača iz domaće proizvodnje i uvoza.

Radno vreme je od 9 do 20 časova radnim danima, a subotom od 9 do 13 sati.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:203018090927'.