Devojčica posvetila pesmu direktoru RTB-a Bor Blagoju Spaskovskom

6
159

Učenica 4. razreda Osnovne škole “Dušan Radović” u Boru S. M. posvetila je čitavu jednu pesmu direktoru RTB-a Bor Blagoju Spaskovskom u znak zahvalnosti za to što će uz novu topionicu svi građani Bora dobiti čistiji vazduh i, kako S. M. kaže, vedrije nebo.

Prijem

S. M, trenutno učenica 4. razreda Osnovne škole “Dušan Radović” u Boru, odlučila se, kako navodi, na ovaj korak jer želi da iskaže svoje dečje zadovoljstvo onim što su čelnici borskog rudarskog kombinata obećali, a to je čistiji vazduh i smanjenje zagađenja životne sredine usled puštanja u rad nove topionice.

Ona posebno zahvaljuje direktoru RTB-a Bor Blagoju Spaskovskom, koga smatra neposredno zaslužnim za čistiji vazduh u budućem periodu. Pored manjeg zagađenja Blagoju Spaskovskom zahvaljuje i za sve uređene i izgrađene parkiće za decu u kojima voli da se igra i druži sa svojim drugarima.

Direktor RTB-a Bor Blagoje Spaskovski tim povodom primio je mlađanu S.M. i zahvalio joj se na lepim rečima iskazanim u pesmi i sve prokomentarisao rečenicom: “Veće priznanje od ovoga čoveku nije potrebno”.

Pesma S.M. posvećena direktoru RTB-a Bor
Pesma S.M. posvećena direktoru RTB-a Bor

 

 

6 KOMENTARA

  1. Normalno za EVROPU U 21 veku…..Sledece godine sa Cetvrtog kilometra KRECE STAFETA za najveceg sina borskih naroda i narodnosti,a na SLETU ispred Doma kulture planirano je da ucesnici sleta spontano zaigraju RUDARSKO-TOPIONICARSKO KOLO. …………Preslatkom Detetu -Pesniku obavezno treba pustati 6 sati crtanih filmova dnevno i citati mu obavezno decije price dva sata pre spavanja. I sve ce biti SUPER .

  2. Sramota je šta rade naši učitelji! Ne mislite valjda da bi dete samo razmišljalo o Sosi, pa mu još i pesmu posvetilo? Sramota je što naši prosvetni radnici na našu decu prenose sopstveni podanički mentalitet.Umesto da ih vaspitavaju da jednog dana izrastu u slobodne građane, oni ih indoktriniraju da postanu kmetovi u ovom našem neofeudalnom sistemu. Da je ovo moje dete – a verujte mi veoma sam srećan što nije – ja bih ga odmah ispisao iz tog odeljenja, te škole ako treba, a učiteljicu bih tužio za iskorušćavanje dece u političke svrhe.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime