Devojčica posvetila pesmu direktoru RTB-a Bor Blagoju Spaskovskom

Učenica 4. razreda Osnovne škole „Dušan Radović“ u Boru S. M. posvetila je čitavu jednu pesmu direktoru RTB-a Bor Blagoju Spaskovskom u znak zahvalnosti za to što će uz novu topionicu svi građani Bora dobiti čistiji vazduh i, kako S. M. kaže, vedrije nebo.

Prijem

S. M, trenutno učenica 4. razreda Osnovne škole „Dušan Radović“ u Boru, odlučila se, kako navodi, na ovaj korak jer želi da iskaže svoje dečje zadovoljstvo onim što su čelnici borskog rudarskog kombinata obećali, a to je čistiji vazduh i smanjenje zagađenja životne sredine usled puštanja u rad nove topionice.

Ona posebno zahvaljuje direktoru RTB-a Bor Blagoju Spaskovskom, koga smatra neposredno zaslužnim za čistiji vazduh u budućem periodu. Pored manjeg zagađenja Blagoju Spaskovskom zahvaljuje i za sve uređene i izgrađene parkiće za decu u kojima voli da se igra i druži sa svojim drugarima.

Direktor RTB-a Bor Blagoje Spaskovski tim povodom primio je mlađanu S.M. i zahvalio joj se na lepim rečima iskazanim u pesmi i sve prokomentarisao rečenicom: „Veće priznanje od ovoga čoveku nije potrebno“.

Pesma S.M. posvećena direktoru RTB-a Bor
Pesma S.M. posvećena direktoru RTB-a Bor