Direktor RBB-a: Neka istraga utvrdi istinu

6
45

Povodom informacije u medijima da je za troje rukovodilaca Rudnika bakra Bor određen četrdesetosmočasovni pritvor zbog sumnje da su zlopotrebili službeni položaj i oštetili preduzeće, konferenciju za novinare održao je direktor RBB-a Živorad Petrović.

Živorad Petrović, direktor RBB-a / Foto: Kolektiv
Živorad Petrović, direktor RBB-a / Foto: Kolektiv

Nikoga ne osuđujemo unapred. I naš je interes da istražni organi utvrde istinu, a mi nastavljamo da radimo i proizvodimo. I ovog trenutka sporni zupčanici se montiraju u kriveljskoj flotaciji. Dajemo punu podršku Vladi Republike Srbije u borbi protiv korupcije i kriminala – istakao je Živorad Petrović.

Podsetimo, policijski službenici PU Bor, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru, priveli su rukovodioce u RBB-u Milovana Stupara, Slavoljuba Markovića i Jelenu Adamović zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj. Njima je određen pritvor 48 sati.

(Kolektiv)6 KOMENTARA

  1. TIO ĆEŠ NEKOG DA UČIŠ ŠTA DA RADI ,KADA SI I TI ROBIJAO,BOLJE SE POKRI UŠIMA I ĆUTI,A SADA DRŽIŠ NEKA PREDAVANJA,LEPO IM KAŽI I JA SAM BIO TAMO ,NIJE NIŠTA STRAŠNO,PA NIJE BRE OVO SINGAPUR PA DA SE NEZNAMO

  2. U pravu si Petre, jedan običan jazavac, ne dokazani lopov jer sve svališe i on i ćelavi mentor na sličnog im po lopovluku, svima poznatog Musu koji pobeže u Crnu Goru. Sad jazavac uz sebe drži pravosnažno osudjenog sitnog šibicara dok je isto bio u Zagradja ne bi li mu bio drugi Musa, a ovaj se uživeo u ulogu nekakvog pomoćnika, a ne zarezije ga niko, jer dosije se ne može izbrisati. Miljkoviću što dozvoli da nam ovakvi vode firmu,još beli od kreča i mokri od nafte a ovamo glume neke poštenjake. Imaš rok 15 dana da najuriš bagru ili se i ti tališ sa njima!!!

  3. Odgovorno tvrdimo da direktor RBB-a g-din Živorad Petrović nije krivično osudjivan i protiv njega se ne vodi nijedan krivični spor.
    Istinitost tvrdnji lako se može utvrditi proverom u okružnom sudu u Zaječaru i u MUP-u Bor.
    Sve druge tvrdnje i insinuacije su zlonamerne laži smisljene da se ukalja ugled ovog uspesnog privrednika .

  4. MA DA NI TO NIJE TAČNO, i EKREM NIJE ZAPOSLIO 90 RADNIKA U TIR-U,I TO NIJE TAČNO,NIJE TAČNO NI TO DA SE SEZAMU SVAKOG MESECA UPLAĆUJE 85.000 DIN,NIJE TAČNO DA JE UPLAĆENO TEMOELEKTRANI 75MILIONA DINARA……HOĆETE DA NABROJIM KOGA JE SVE OD UŽE PORODICE ZAPOSLIO,NEMOJ DA ME VUČETE ZA JEZIK ,NIKO NIJE ČIST,STOJI SAMO JEDNA STVAR DA U RTB-U TREBA DA UĐE DRŽAVNA BEZBEDNOST…….

  5. ALO KO TREBA SADA DA PLATI UGALJ 35 MILIONA DINARA ,KO PLAĆA TV BOR SVAKOG MESECA 240.000,KO PLAĆA TV SEZAM 80.000 DINARA,A SADA OVAJ MAMLAZ SA SLIKE TRAŽI DA SE ODPIŠE DUG OD 70.000.000 DIN ZA UGALJ-TOLIKO O OVOM KRIMINALCU ZA SADA,MOLIO BIIH VAS DA MI POKAŽETE DA SE PROTIV NJEGA NIŠTA NIJE VODILO-POSTUPAK

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime