DJB-Dveri: Omladino preuzmi život u svoje ruke

3
125

Koalicija pokreta “Dosta je bilo” i “Dveri Srpske” održala je danas konferenciju na novinare posvećenu borskoj omladini.

Profesorica na Tehničkom fakultetu u Boru Danica Radisavljević poručila je omladini Bora da ostane u gradu i da budućnost preuzme u svoje ruke.

“Kucnuo je pravi čas da naša omladina hitro skoči na scenu, uzme stvar u svoje ruke, promeni život i kroji ga po svojim merilima. Omladino ostanite ovde u Boru, uživajte sa svojom porodicom i govorite maternjim jezikom. Budite hrabri i neustrašivi i nemojte da dozvolite da ovi ostanu ili se oni vrate. Četvrtog marta glasajte za broj četiri i odredite svoju sudbinu. Mi ćemo biti vaša podrška”, Danica Radisavljević, kandidat za odbornika.

Predstavnik pokreta “Dveri Srpske” i profesor Saša Stanković obratio se roditeljima i kolegama.

“Nismo čuvali i vaspitavali decu da nose one glupave kačkete i skupljaju sigurne glasove. Da ih gaze i ponižavaju gori od njih. Uništili su nam i vojsku i privredu i državu. Nećemo dozvoliti da unište budućnost naše zemlje. Zato, ako želite da dostojanstveno živite od svog rada, bez straha i ucena – izbor je lak. Četvrtog marta zaokružite broj četiri, da ovi odu, a da se oni ne vrate”, zaključio je Stanković.

3 KOMENTARA

  1. Ma, dajte, ne može ovo biti tačno! Jednostavno se uključuju ljudi po nalogu, kako bi formirali javno mnjenje. Jasno ko dan. Tek po neko “zaluta” ovde čitajući vesti……Pa, Petraš i Omladina odmah idu u koaliciju sa SNS-om, zato se i forsiraju. Kakva glupa anketa!

  2. Da objasnim zasto tako mislim.
    SRS sa laznog vojvodu i usao u koaliciju sa SnS u pojedin gradovima. 7 jos samo mi cigani hvale na vlast. 6 Miki Janosevic po meni lud covek. 5 Omladina koja nezna u sta se upusta vec cisto ajde da prigrabe glasove opoziciji. 2 Preletacevici. 1 da ne spominjem SnS kloji sve usrali.
    zasto kazem 3 ili 4 – 3 kod demokrata bilo nam je dobro ali su rasprodali sve a 4 su novi svi i nisu bili nikad nba vlast mozda i promene nesto na bolje.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime