DJB-Dveri: Omladino preuzmi život u svoje ruke

Koalicija pokreta „Dosta je bilo“ i „Dveri Srpske“ održala je danas konferenciju na novinare posvećenu borskoj omladini.

Profesorica na Tehničkom fakultetu u Boru Danica Radisavljević poručila je omladini Bora da ostane u gradu i da budućnost preuzme u svoje ruke.

„Kucnuo je pravi čas da naša omladina hitro skoči na scenu, uzme stvar u svoje ruke, promeni život i kroji ga po svojim merilima. Omladino ostanite ovde u Boru, uživajte sa svojom porodicom i govorite maternjim jezikom. Budite hrabri i neustrašivi i nemojte da dozvolite da ovi ostanu ili se oni vrate. Četvrtog marta glasajte za broj četiri i odredite svoju sudbinu. Mi ćemo biti vaša podrška“, Danica Radisavljević, kandidat za odbornika.

Predstavnik pokreta „Dveri Srpske“ i profesor Saša Stanković obratio se roditeljima i kolegama.

„Nismo čuvali i vaspitavali decu da nose one glupave kačkete i skupljaju sigurne glasove. Da ih gaze i ponižavaju gori od njih. Uništili su nam i vojsku i privredu i državu. Nećemo dozvoliti da unište budućnost naše zemlje. Zato, ako želite da dostojanstveno živite od svog rada, bez straha i ucena – izbor je lak. Četvrtog marta zaokružite broj četiri, da ovi odu, a da se oni ne vrate“, zaključio je Stanković.