Đuričko priredio urnebesni stend-ap u Boru

Naš poznati glumac Nikola Đuričko nasmejao je do suza borsku publiku u bioskopu „Zvezda“ gde je izveo autobiografski stend-ap (stand up) šou „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate“.

Borska publika je sinoć imala priliku da iz prve ruke sazna malo poznate detalje iz Džonijevog života.

Brojne anegdote iz detinstva i školskih dana Đuričko je pretočio u jednoiposatnu predstavu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Iako je sa publikom podelio zašto je nosio helanke i nikako nije uspevao da položi balet, kao i kako je kao pionirski vođa izgubio četrdesetoro dece, borskoj publici su posebno zanimljivi bili detalji sa Nikolinog služenja vojnog roka u „ozloglašenoj“ kasarni u Zaječaru.

Đuričko je za 40. rođendan rešio da napravi stend-ap šou sa pričama iz svog života. Bilo mu je potrebno tri godine da se uhvati u koštac sa ovom, kod nas sve dostupnijom i popularnijom, umetničkom formom.

Oči pune suza i bolovi u stomaku od (pre)velike količine smeha koje izaziva predstava, jasni su znaci da je Nikola Džoni Đuričko napravio odličan izbor i da je publici podario vrhunsku zabavu.

Izvođenje predstave organizovao je Centar za kulturu opštine Bor.