Dočekajte 2015. godinu u restoranu Studenskog centra

Ukoliko za doček nove godine želite nešto posebno, prijatan ambijent, odličan bend, sjajno i veselo društvo, da za povoljnu cenu karte dobijete mnogo više nego na drugim mestima, onda je restoran Studenskog centra pravo mesto za vas.

docek-2015-studenski-centar

Organizatori najboljih studenskih žurki u gradu pripremaju odličan provod na ulasku u 2015. godinu!

Svi oni koji se odluče da najluđu, a ujedno i poslednju, noć u 2014. godini dočekaju u najboljem raspoloženju, u prostoru koji će ovog puta biti ispunjen samo pozitivnom energijom, po ceni od 3.200 dinara za devojke i 3.700 dinara za momke, dobiće najkvalitetniji i nezaboravni provod.

U cenu karte ulazi svečana novogodišnja večera koju će posluživati profesionalno ugostiteljsko osoblje. Večera inspirasana i kreirana od strane vrhunskih kulinarskih majstora pružiće poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima.

novogodisnja-jelka

Lista besplatnih pića koja se mogu konzumirati u neograničenim količinama opuhvata rakije (dunja, šljiva, pelinkovac, vinjak, vodka), vina (vermut, Rubin roze, graševina i Ždrepčeva krv) i više vrsta piva.

Po izuzetno povoljnim cenama prodavaće se energetska pića i nekoliko vrsta viskija.

Poznati i provereni Sandrino bend uz podršku Zlatnih struna zadužen je za vrhunski muzički performans i štimung tokom novogodišnje noći.

Kontakt telefoni za rezervacije i kupovinu karata su: 063/80-45-845 i 060/13-36-000.

Kao uvertira za doček 2015. godine, u petak 26. decembra biće organizovana velika prednovogodišnja žurka u klubu “Midnight express”.