Društvene mreže u službi poslovanja

0
93

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) uz podršku Razvojne agencije Srbije organizovala je u Boru prezentaciju “Društvene mreže u službi vašeg poslovanja”.

Prezentacija o tome kako društvene mreže i internet marketing mogu da unaprede poslovanje preduzetnika organizovana je u okviru realizacije ’’Internet marketing centra istočne Srbije’’. Radionica, na kojoj se govorilo i o tome kako se u službi poslovanja koriste društvene mreže, ali i analitika i reklame na društvenim platformama, uz primere poslovanja pre i posle uvođenja internet marketinga, bila je namenjena predstavnicima malih i srednjih preduzeća, ali i poslovnim udruženjima i organizacijama civilnog društva.

Današnje poslovanje, bez predstavljanja firme na društvenim mrežama, čulo se na ovoj prezentaciji, gotovo je nezamislivo.

“Digitalni marketing je najvažniji vid marketinga, jer je 60 posto jeftiniji od tradicionalnog, a tri puta efektniji. Inače, u Srbiji je puno onih koji uspehe postižu reklamiranjem na društvenim mrežama”, istakao je Uroš Stanišić, direktor marketinške agencije “Gde i kad” iz Beograda.

Ova prezentacija je, inače, u prethodnom periodu održana i u ostalim gradovima Borskog i Zaječarskog okruga.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime