DS: Borani u nedelju da budu hrabri

Opštinski odbor Demokratske stranke održao je danas konferenciju za medije sa koje su, još jednom, pozvani birači da u nedelju, 16. marta, budu hrabri uprkos zastrašivanju i pritiscima. Ova stranka je istakla da joj je prioritet briga o starima, trudnicama i socijalno ugroženima. 

ds-kzn-1332014

Na konferenciji je gvorio Darko Mihajlović, predsednik OO DS i prvi na listi demokrata.

Demokratska stranka sa ponosom izlazi na lokalne i republičke izbore. Juče smo bili na završnoj konvenciji Demokratske stranke u Beogradu koja je okupila oko 30.000 ljudi na Trgu republike, ali to tome nećete moći da u medijima koji su pod kontrolom jedne stranke vidite bilo šta.

Na lokalu još uvek radimo i ponosno postojimo i da želimo da učinimo najbolje za naš grad. Želimo da pomognemo penzionerima sa najnižim primanjima, želimo da pomognemo trudnicama da rađaju nove Boranke i Borane, želimo da naša deca imaju najbolje moguće obrazovanje kako bi imala sve uslove i šane kao i druga deca u Evropi i želimo da pomognemo da ovaj grad nastavi da živi i radi onako kako je radio i živeo odpočetka jer su ga gradili naši dedovi i očevi, a želimo da ga gradimo mi sa našom decom jer ostajemo ovde za razliku od mnogih drugih koji vam ovih dana obećavaju sve i svašta.

Želimo vam sve najbolje, želimo vam da budete pametni i hrabri na predstojećim izborima u nedelju.

Na biralištima, iza parava slobodno možete da izrazite svoju volju i niko vas u tome ne može sprečiti.

Pozivamo vas da glasate za listu „Demokratska stranka Darko Mihajlović“ pod rednim brojem 4. – jer Bor je naš glavni grad! – poručio je Mihajlović.