DS: Šta je borskim radnicima?

6
33

Demokratska stranka u Boru održala je danas konferenciju za novinare na kojoj je uputila niz pitanja generalnom direktoru Rudarsko-topioni;arskog basena (RTB) Bor i šefu izborne kampanje Srpske napredne stranke (SNS) u Boru Blagoju Spaskovskom.

Darko Mihajlović,
Darko Mihajlović, predsednik OO DS

Saopštenje izdato na konferenciji za novinare prenosimo u celosti:

Želimo da se u ime Demokratske stranke u Boru, svih članova, simpatizera i poštovalaca naše stranke zahvalimo gospodinu Blagoju Spaskovskom što je pre dva dana u predizbornoj emisiji „Aktuelnosti“ podsetio radnike i građane Bora na činjenicu koliko je prethodna Vlada, koju je predvodila Demokratska stranka, subvencija i kredita obezbedila za RTB i grad Bor.

Nikome nije drago što radnicima Bora iz meseca u mesec padaju primanja zbog nesposobne Vlade i haotične politike Aleksandra Vučića, ali bi svakako svima bilo drago da je Spaskovski dao konkretne odgovore u svom predizbornom nastupu na sledeća pitanja koja muče građane Bora:

  • Dokle će padati pošteno zarađena primanja radnika RTB Bor i javnog sektora?
  • Zašto kasni i zašto nije završena Nova topionica i ko je sem Spaskovskog odgovoran?
  • Zašto Spaskovski otvoreno ne kaže radnicima da im posle restrukturiranja priprema privatizaciju nego to provlači između redova?
  • Da li porukom mladima da ne treba da se usavršavaju priprema jeftinu radnu snagu za neke buduće gazde?
  • Ko to preti radnicima otkazima radnicima koji ne donose potpise za trenutnu političku opciju Blagoja Spaskovskog?
  • Da li je u skladu sa obećanom departizacijom to što je kompletan menadžment RTB-a na listi jedne političke stranke?

Poštovane sugrađanke i sugrađani, Demokratska stranka je zajedno sa Vama prošla put kusjačkih pretnji i ucena. I sada ćemo te i takve opet zajedno pobediti. Kao socijaldemokratski orijentisana, Demokratska stranka u Boru se uvek zalagala i zalagaće se da RTB ostane u državnom vlasništvu tj pod zaštitom države kojoj bi građani trebalo da budu na prvom mestu.

Da bismo zaštitili svoj grad i svoje najbliže od onih koji u Bor dolaze i vraćaju se samo radi odnošenja naših novaca potrebna nam je Vaša pomoć. Ta pomoć odgleda se u glasu ZA Demokratsku stranku 16.marta na lokalnim i parlamentarnim izborima. Pobeđivali smo iste protivnike i ranije, a pobedićemo i ovoga puta jer BOR JE NAŠ glavni grad!

S poštovanjem,
Demokratska stranka OO Bor6 KOMENTARA

  1. Najaci,UBEDLJIVO NAJACI deo je ono…. ,,trenutna politicka opcija g.Spaskovskog,, DA LI JE OVO NAJAVA NOVOG I KO ZNA VEC KOG PO REDU TRNSFERA LEGENDARNOG BORSKOG PRELETACA RONALDA RONALDINJA BORINJA…DA LI DA TO VEC CITAMO IZMEDJU REDOVA KAO…..RONALDO RONALDINJO BORINJO U ZUTOM DRESU DS…..OLE

  2. Ma sad ste svi nešto pametni pred izbore, sve se stranke rastrčale, jelte…kako bi došle i stavile guzice u mekanu veliku fotelju i zgrćali i dalje novac od jadnih radnika, koji jedva preživljavaju godinama torturu nekoliko čoveka iz Bora. Briga sve vas za radnike, njihove porodice, za nezaposlene, za penzionere, …kidate, sečete, mučite ovaj jadan narod. Nadam se da ima Boga i da će vam sve vratiti s kamatom, a mi obični bednici ćemo isto živeti kao i do sada, stežući kaiš, ne bi li platili struju, stan, a ono sitno što ostane da se nekako prehranimo.

  3. KO cita ovo DS SAOPSTENJE ne treba mu ,,Bele ladja,, i gospodin SOJIC…OVA KOMEDIJA,,KAKO NIKAKO NE NALJUTITI RONALDA RONALDINJA BORINJA A BITI MU OPOZICIJA,,…. JE TOTALNI VRH….Uzgred,neka neko urgentno i hitno informise DS i gospodina sa slike da Bor nije grad,kao sto to,politikansko sojicevski, prefidno pise u saopstenju DS…STO MOZE SVAKO DA PROCITA …JER Bor je JEDINO GRADSKO NASELJE TE VELICINE I ZNACAJA U REPUBLICI SRBIJI…. KOJE NEMA STATUS GRADA…I SVI ZNAJU DA JE TO SAMO I JEDINO ZBOG TOGA STO BI BROJ JEDAN U BORU BIO I OSTAO,VELEMAJSTOR PRELAZNIH STRANACKIH ROKOVA, DIREKTORINJO RONALDO RONALDINJO BORINJO…Jer bi u slucaju da BOR DOBIJE STATUS GRADA TAJ BROJ JEDAN U BORU BIO….. OD GRADJANA BORA DEMOKRATSKI IZABRANI GRADONACELNIK….I SVE TO ZNAJU OVE PAMPERS DEMOKRATE…KOJE NE SMEJU DA TRAZE STATUS GRADA ZA BOR….KAO STO TEK SADA,KADA IH JE RONALDO NAPUSTIO,TO SMEJU DA TRAZE NJIHOVE PAMPERS KOLEGE IZ URS …KAO STO TO SADA ,NI U SNU, NE SMEJU VISE DA TRAZE NI NJIHOVE PAMPERS KOLEGE IZ SNS…..CIJI JE NOVI CLAN LEGENDARNI RONALDO BORINJO…I TO SVE ZNA 40 000 BORANA KOJI GLEDAJU OVU UTAKMICU LOKALNE BLATO LIGE I GROMOGLASNO CUTE NA TRIBINAMA I ZIVI SE NE CUJU…….DAKLE UTAKMICU NE GLEDA 40000 GRADJANA BORA….KADA SE TO DOGODI…BOR CE POSTATI GRAD BOR ZA DVE SEKUNDE…..DO TADA STO JE SASVIM JE SASVIM PRIRODNO I VEC MILION PUTA VIDJENO DA IH VODICE IH,PREDSTAVLJACE IH,ZASTUPACE IH I KONTROLISACE IH SVI OVI PATULJASTI VECNI DIKTATORI I SVI OVI PATULJASTI PAMPERS LOKALNI POLITIKANTI ..JER ZIVOT NIJE BAJKA…A STRAH JE BOLEST .

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime