DS: „Vodovod“ i „3.oktobar“ funkcionišu bez većih problema

Opštinski Odbor Demokratske Stranke (OO DS) u Boru izdao je danas saopštenje za javnost u kojem se osvrće na funkcionisanje javnih preduzeća u vreme vanredne situacije. 

Demokratska stranka

Saopštenje prenosimo u celosti i u izvornom obliku:

U cilju što efikasnijeg angažovanja svih javnih preduzeća u Boru, u uslovima vanredne situacije, OO DS Bor, svestan svoje odgovornosti u vršenju vlasti, obraća se javnosti sledećim saopštenjem:

Izuzetnim naporima i rukovodstva i zaposlenih, u obavljanju svoje delatnosti u otežanim uslovima, u preduzećima gde je DS preuzela odgovornost – JKP „3.oktobar“ i JKP „Vodovod“ – omogućeno je nesmetano snabdevanje građana pijaćom vodom, kao i prohodnost svih važnih saobraćajnica u gradu i selima borske opštine.

Nakon prioritetnog čišćenja gradskih ulica, veća pažnja je, trenutno posvećena čišćenju rejonskih i nekategorisanih puteva.

Manjih problema svakako ima kao i u celoj državi, ali uz različite oblike saradnje sa RTB Bor, ti problemi se rešavaju.

Što se tiče problema sa grejanjem, naglašavamo da smo u stalnom kontaktu sa koalicionim partnerima na lokalnom nivou, nudeći svu neophodnu pomoć u prevazilaženju nastalih teškoća.

Nadamo se da ćemo zajedničkim naporima, i u budućem periodu, uspevati da rešimo sve prepreke u funkcionisanju javnog sektora u Boru.

OO DS Bor