DS: “Vodovod” i “3.oktobar” funkcionišu bez većih problema

4
33

Opštinski Odbor Demokratske Stranke (OO DS) u Boru izdao je danas saopštenje za javnost u kojem se osvrće na funkcionisanje javnih preduzeća u vreme vanredne situacije. 

Demokratska stranka

Saopštenje prenosimo u celosti i u izvornom obliku:

U cilju što efikasnijeg angažovanja svih javnih preduzeća u Boru, u uslovima vanredne situacije, OO DS Bor, svestan svoje odgovornosti u vršenju vlasti, obraća se javnosti sledećim saopštenjem:

Izuzetnim naporima i rukovodstva i zaposlenih, u obavljanju svoje delatnosti u otežanim uslovima, u preduzećima gde je DS preuzela odgovornost – JKP “3.oktobar” i JKP “Vodovod” – omogućeno je nesmetano snabdevanje građana pijaćom vodom, kao i prohodnost svih važnih saobraćajnica u gradu i selima borske opštine.

Nakon prioritetnog čišćenja gradskih ulica, veća pažnja je, trenutno posvećena čišćenju rejonskih i nekategorisanih puteva.

Manjih problema svakako ima kao i u celoj državi, ali uz različite oblike saradnje sa RTB Bor, ti problemi se rešavaju.

Što se tiče problema sa grejanjem, naglašavamo da smo u stalnom kontaktu sa koalicionim partnerima na lokalnom nivou, nudeći svu neophodnu pomoć u prevazilaženju nastalih teškoća.

Nadamo se da ćemo zajedničkim naporima, i u budućem periodu, uspevati da rešimo sve prepreke u funkcionisanju javnog sektora u Boru.

OO DS Bor

4 KOMENTARA

  1. A kako je to DS preuzeo odgovornost u preduzećima? Da li su to javno komunalno preduzeće i borski vodovod u vlasništvu DS-a pa onda DS ima odgovornost za ta preduzeća?
    Na kom konkursu je DS dobio na poklon ta preduzeća?

    Svakih 5-6 godina u Boru padne više od pola metra snega, ali nikad do sad nije proglašavana vanredna situacija i uvek je bilo bolje čišćenje snega. Ove godine je totalno rasulo. Sramota je da se angažuju privatnici da čiste sneg sa ulica. Ko ih plaća?

  2. Kad DS kaže : “Manjih problema svakako ima kao i u celoj državi, ali uz različite oblike saradnje sa RTB Bor, ti problemi se rešavaju.” to znači da su u pitanju veliki problemi koje njihova kadrovska struktura u “preuzetim” preduzećima ne može samostalno da reši, pa im je zato svuda i uvek potrebna pomoć nekog “RTB-a” da bi se taj “mali problem” rešio.

  3. Ma “super” vam je samo snabdevanje vodom danas. Ako je vanredna situacija i nema vode za pice onda je trebalo jos nocas da se aktivira plan za snabdevanje vodom i da jutros bude cisterna po rasporedu na mestima gde se moze uzeti voda za pice. Na 2 km (sada je 14,30 sati) jos uvek nema nijedne cisterne sa vodom. Sramota je za to opštinsko rukovodstvo kako je nesposobno. Ne da treba da svi daju ostavke nego da svi budu uhapseni sto su nesposobni i napravili ovu diverziju. Nisam clan nijedne stranke ali je ovo velika sramota za opstinu.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime