Dve devojke poginule u udesu kod Nikoličeva

Dve devojke D. M. i J. Č. su poginule, dok su B. J. i B. P. povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 16 časova dogodila na putu Bor – Zaječar, kod sela Nikoličevo.

photo: www.rtvbor.rs

Kako nezvanično saznajemo do nesreće je došlo kada je dostavni kombi marke „Ford Tranzit“ u vlasništvu Duvanske industrije Niš, koji se kretao iz pravca Zaječara ka Boru, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na drugu stranu kolovoza i direktno udario u „Pežo 406“ u kome su se nalazile tri osobe.

Od siline udara Pežo je sleteo u livadu pored puta. Putnice Danijela M. i Jelena Č. poginule su na licu mesta, dok je vozač automobila Božidara J. u svesnom stanju, ali sa teškim povredama prebačen na Odeljenje hirurgije zaječarske bolnice .

Boban P. iz Bora koji je upravljao kombijem lakše je povređen i njega je patrola policije dovezla do bolnice u Zaječaru, gde je smešten takođe na Odeljenju hirurgije.

Protekle nedelje se na ovom putu, zbog lošeg vremena i neprilagođene brzine kretanja,  dogodilo 4 saobraćajnih nesreća u kojima je više lica povređeno.