Dveri: Imaćemo dvocifren rezultat

Poslednjeg dana kampanje pred prevremene parlamentarne i redovne lokalne izbore u Boru, pokret “Dveri” održao je konferenciju za novinare  na kojoj je istaknuto da će za ovu političku opciju glasati najmanje 10 odsto birača.

dveri-kzn-1322014

Na konferenciji održanoj na najprometnijoj gradskoj ulici izdato je sledeće saopštenje koje prenosimo u celosti:

U Srbiji, pa i u Boru stranke nisu rešenje već problem ovog društva. Tačnije rečeno postojeće stranke su rak rana države Srbije. Još veći problem je što iste, više puta reciklirane političare gledamo već više od dvadest godina, i od njih ne možemo da očekujemo ništa dobro, jer oni jednostavno NE ŽELE DA NAMA BUDE DOBRO.

Pozivamo ovom prilikom sve sugrađane kojima je dobro i koji su zadovoljni strankama na vlasti i opoziciji da izađu na izbore i da svojim glasom podrže postojeće stanje i koaliciju koja nam se sprema na čelu sa TAČIJEM, a koju predvode VUČIĆ – DAČIĆ – TADIĆ – ĐILAS – ČEDA!

Sa druge strane, pozivamo sve obespravljenje građane koje punih 25 godina eksploatiše stranačko-pljačkaški sistem u Srbiji. Dakle, pozivamo sve naše bake i deke, sve trudnice i majke, sve samohrane majke i očeve, lekare, profesore, nastavnike, vojnike, policajce, poljoprivrednike, studente i đake, i celokupno pravdoljubivo i istinoljubivo stanovništvo Srbije i Bora i sve one koji su protiv vladajućeg režima i stranačko parazitskog sistema da se priključe u borbi za život Srbije i Bora, jer ako ovaj evrounijatski režim preživi mi nećemo.

Uprkos medijskoj cenzuri Dveri su na dvocifrenom rezultatu, i jedino što može da zaustavi Dveri je izborna krađa koju vladajući režim sprema da izvede!

Pokret Dveri na predstojećim lokalnim izborima izlazi samostalno kao Grupa građana pod br. 5 DVERI –VLADAN GLIŠIĆ. Tačnije kao grupa NEZADOVOLjNIH građana! Na republičkom nivou izlazimo pod br. 9 DVERI – BOŠKO OBRADOVIĆ.

Vreme je za novi vid političkog organizovanja čiji moto mora biti MORALOM protiv NEMORALNIH, KARAKTEROM protiv BEZKARAKTERNIH, POŠTENjEM protiv NEPOŠTENIH i OBRAZOVANjEM protiv NEOBRAZOVANIH! Jednom rečju vreme je da ove više puta reciklirane političare pošaljemo u političku prošlost i zaborav a da se mesto da mladim ljudima u čiju budućnost jedino želimo da verujemo.