Ekipa KK “Zicer” bez problema do svoje treće pobede u takmičenju

0
48

Tim Košarkaškog kluba “Zicer” iz Bora savladao je u nedelju na svom parketu ekipu KK “BSK Junior” iz Bujanovca i time ostvario svoju treću pobedu u Drugoj srpskoj regionalnoj ligi “Istok” uz jedan poraz.

kkzicer

U meču u kome su borski “Ziceraši” imali konstantnu prednost, Bujanovčani su sve vreme bezuspešno jurili rezultat. Razlika od 11 poena u korist domaćeg tima napravljena je još u prvoj četvrtini, da bi se u nastavku meča samo povećavala do konačnih 73:53 (23:11, 30:15, 15:16, 05:11), izuzev poslednje dve deonice utakmice, koje su Borani zbog slabijeg tempa u igri izgubili.

kk-zicer-01

Domaći igrači su u utakmicu ušli veoma sigurno kada su i napad i odbrana u pitanju. Veliki broj realizovanih kontranapada, dobri pasevi i čiste odbrane u mnogome su doprineli ovakvom rezultatu.

kk-zicer-02

Najefikasniji u ekipi “Zicera” bio je Milosavljević Marko sa postignutih 26 poena, dok je u gostujućem timu sa svojih 16 poena najučinkovitiji bio Simonović Milan.

KK “Zicer”: Trutić D., Buljan B., Prodanović S., Mijatović M., Bekan M., Jovanović V., Petrović M., Mišković M., Milosavljević M., Bogdanović D., Nikolić M., Pajkić M.

KK “BSK Junior”: Nikolić M., Trajković N., Ristić Ž., Stojilković L., Simonović S., Vlajinac B., Simikić S., Simonović M.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime