Repertoar bioskopa “Moja Zvezda” od 19. do 21. aprila

0
26

Od 19. do 21. aprila u bioskopu “Moja Zvezda“, koji se nalazi u velikoj sali Doma kulture, od 19:30 h prikazivaće se akcioni triler “Građanin opasnih namera“. Cena ulaznice iznosi 120 dinara.

 

Od 19. do 21. aprila u bioskopu “Moja Zvezda”, koji se nalazi u velikoj sali Doma kulture, od 19:30 h prikazivaće se akcioni triler “Građanin opasnih namera”. Cena ulaznice iznosi 120 dinara.

 

 

Glavne uloge: Džejmi Foks (Jamie Foxx), Džerard Batler (Gerard Butler), Kolm Mini (Colm Meaney), Brus Makgil (Bruce McGill)

 

SINOPSIS

Klajd Šelton (Džerard Batler) je uzoran porodični čovek čija su supruga i ćerka brutalno ubijene prilikom pljačke njihove kuće. Kada uhvate ubice, slučaj preuzima Nik Rajs (Džejmi Foks), samouvereni tužilac iz Filadelfije. Nik ponudi jednom od osumnjičenih blagu kaznu u zamenu za svedočenje protiv njegovog saučesnika u zločinu.

Prošlo je deset godina. Čovek koji se izvukao s ubistvom pronađen je mrtav i Klajd Šelton hladnokrvno priznaje njegovo ubistvo. Posle toga upozorava Nika – ili će popraviti loš pravni sistem koji je zakazao u slučaju ubistva njegove porodice, ili će ključni učesnici suđenja umreti. Šelton ubrzo počinje da sprovodi u delo svoje pretnje, upravljajući iz svoje zatvorske ćelije spektakularnim i groznim ubistvima koja se ne mogu ni predvideti ni sprečiti.

Filadelfijom se širi strah kada Šeltonove mete na visokim položajima budu pogubljene jedna za drugom, a pokušaji vlasti da zaustave njegovu vladavinu terora padaju u vodu. Samo Nik može da zaustavi ubistva, a da bi uspeo u tome, mora da nadmudri ovog briljantnog sociopatu u stresnom takmičenju u izdržljivosti, u kojem čak i najmanja greška donosi smrt. Budući da je čak i njegova sopstvena porodica na udaru Šeltonovog terora, Nik se nalazi u očajničkoj trci s vremenom i oči u oči s opasnim protivnikom, koji je, čini se, uvek jedan korak ispred njega.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here