Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 15. do 21. aprila

Od 15. do 21. aprila u bioskopu „Zvezda“ od 21 h prikazivaće se avantura „Persi Džekson: kradljivac munje„. Cena ulaznice iznosi 150 dinara, a za organizovane posete od minimum 15 osoba cena ulaznica iznosi 100 dinara. Dobro došli u svet filma!

 

Od 15. do 21. aprila u bioskopu „Zvezda“ od 21 h prikazivaće se avantura „Persi Džekson: kradljivac munje“. Cena ulaznice iznosi 150 dinara, a za organizovane posete od minimum 15 osoba cena ulaznica iznosi 100 dinara. Dobro došli u svet filma!

 

 

Glavne uloge: Logan Lerman (Logan Lerman), Aleksandra Dadario (Alexandra Daddario), Brendon T. Džekson (Brandon T. Jackson),Šon Bin (Sean Bean), Pirs Brosnan (Pierce Brosnan), Stiv Kugan (Steve Coogan), Rozario Doson (Rosario Dawson), Melina Kanakaredes (Melina Kanakaredes), Ketrin Kiner (Catherine Keener), Džo Pantolijano (Joe Pantoliano), Uma Turman (Uma Thurman)

 

SINOPSIS

Iako je dvadeset prvi vek, bogovi i ostala mitska bića s Olimpa izašli su iz stranica udžbenika o grčkoj mitologiji učenika Persija Džeksona i ušetali u njegov život. Pri tom uopšte nisu srećni zbog toga: neko je ukrao munju koja pripada bogu Zevsu i Persi je prvi na listi osumnjičenih. Još više nevolja izazvao je iznenadni nestanak njegove majke. Dok Persi pokušava da se navikne na svoj novootkriveni status poluboga (njegov otac je Posejdon), on odjednom postaje deo sukoba Titana s planine Olimp. Oni i njegovi prijatelji kreću u avanturu po čitavoj zemlji kako bi uhvatili pravog kradljivca munje, spasli Persijevu mamu i otkrili istinu koja je moćnija i od samih bogova.