Repertoar bioskopa „Moja Zvezda“ od 22. do 25. aprila

Od 22. do 25. aprila u bioskopu „Moja Zvezda„, koji se nalazi u velikoj sali Doma kulture, od 19:30 h prikazivaće se horor „Vukodlak“ a u okviru matinea od 11 h animirana komedija“Princeza i žabac„. Cena ulaznice iznosi 120 dinara a za matine 50 dinara.

 

Od 22. do 25. aprila u bioskopu „Moja Zvezda“, koji se nalazi u velikoj sali Doma kulture, od 19:30 h prikazivaće se horor „Vukodlak“ a u okviru matinea od 11 h animirana komedija“Princeza i žabac“. Cena ulaznice iznosi 120 dinara a za matine 50 dinara.

 

Film: Vukodlak

 

 

Glavne uloge: Benisio del Toro (Benicio Del Toro), Emili Blant (Emily Blunt), Entoni Hopkins (Anthony Hopkins), Hjugo Viving (Hugo Weaving)

 

SINOPSIS

Oskarovac Benisio del Toro igra Lorensa Talbota, ukletog plemića koji se vraća na porodično imanje posle nestanka svog brata. Ponovo udružen s otuđenim ocem (oskarovac Entoni Hopkins), Talbot kreće u potragu za bratom – a razotkriva svoju užasavajuću sudbinu. Detinjstvo Lorensa Talbota prekinulo se one noći kad mu je umrla majka. Kad je napustio uspavano viktorijansko seoce Blekmur, proveo je decenije pokušavajući da se oporavi i da zaboravi. Međutim, kada ga verenica njegovog brata, Gven Konlif (Emili Blant), pronađe i zamoli da joj pomogne da nađu njenu izgubljenu ljubav, Talbot se vraća kući kako bi se pridružio potrazi. On će saznati da nešto neverovatne snage i neutoljive želje za krvlju ubija seljane, i da je sumnjičavi inspektor iz Skotland jarda po imenu Aberlin (Hjugo Viving) došao to da istraži.

Dok bude odgonetao krvavu zagonetku, saznaće za kletvu iz davnina koja ozleđene pretvara u vukodlake kad je mesec pun. Sada će, ako ima ikakve šanse da prekine pokolj i zaštiti ženu koju je zavoleo, Talbot morati da uništi opako stvorenje koje živi u šumama koje okružuju Blekmur. Ali dok bude lovio zastrašujuću zver, običan čovek s izmučenom prošlošću otkriće svoju primitivnu stranu – onu za koju nije ni mogao da pretpostavi da postoji.

 


Film: Princeza i žabac


 

Glavne uloge: Anika Noni Rouz (Anika Noni Rose), Terens Hauard (Terrence Howard), Džon Gudman (John Goodman), Kit Dejvid (Keith David), Džim Kamings (Jim Cummings), Dženifer Luis (Jenifer Lewis), Opra Vinfri (Oprah Winfrey)

 

SINOPSIS

Film „Princeza i žabac“ inspirisan je bajkom „Princ žabac“ braće Grim, ali je priča smeštena u 21. vek. Tijana je atraktivna, nezavisna, vredna mlada žena. Nema vremena za romansu i ne traći vreme na sanjarenje. Voli kuvanje i planira da postane uspešan vlasnik restorana. Ipak, mada je vredna i marljiva, neke prepreke je sprečavaju da ispuni svoj san.

Rekom Misisipi u Kresent Siti stiže zgodni, društveni džez fanatik i otpadnik kraljevske loze, princ Navin iz daleke Maldonije. Iako pomalo razmažen, neodgovoran i lenj, Navin se kroz život provlačio na osnovu svog dobrog izgleda i šarma. Njegova pozicija privući će zlog dr Fasilijera, koji se bavi crnom magijom i koji će Navina pretvoriti u žabu ne bi li se dočepao njegovih kraljevskih privilegija.

Navin će pokušati da iskoristi pretpostavku iz bajki da će ga poljubac ponovo pretvoriti u čoveka, ali to će rezultirati samo time što će i Tijana biti pretvorena u žabu! Tako će se ovaj neobični dvojac upustiti u neverovatnu avanturu po rukavcima reke Misisipi u potrazi za misterioznom 197-godišnjom kraljicom magije, Mamom Odi. U tome će im pomoći zaljubljeni svitac Rej i aligator Luj, koji uživa u tome da svira džez.