Fudbaleri OFK Bora pobedili Đerdap

Borski fudbaleri pobedili su juče na svom terenu ekipu „Đerdapa“ iz Kladova, rezultatom 1:0 (1:0), u 28. kolu Pomoravsko-Timočke fudbalske zone i time se približili željenom ulasku u baraž i mogućnost da sledeće sezone zaigraju u Srpskoj ligi. Pobedonosni gol je u 13. minutu postigao Marko Terzić.

ofk-bor-djerdap
Fudbaleri Bora kontrolisali su igru tokom celog meča.

Utakmica je odigrana po prohladnom i kištovitom vremenu (temperatura vazduha bila je samo 12 stepeni), ali to nije umanjilo želju domaćih igrača da dođu do vrlo bitnog trijumfa.

Nešto preko hiljadu gledalaca imalo je priliku da vidi borske fudbalere koji napadaju i goste koji su se, uglavnom, branili i pokušavali iz kontra napada da ugroze gol Trailovića.

Uprkos hladnom i kišovitom vremenu, najverniji navijači bodrilili su domaći tim.
Uprkos hladnom i kišovitom vremenu, najverniji navijači bodrilili su domaći tim.

Domaćini su tokom celog meča imali terensku incijativu, ali svoje prilike (sem jedne) nisu uspeli da iskoriste.

ofk-bor-djerdap-2013
Trenutak postizanja pobedosnog pogatka

Na asistenciju Nikolovskog , Marko Terzić u 13. minutu šalje loptu glavom pravo u protivničku mrežu i time dovodi svoju ekipu do vodstva i pobede.

OFK Bor: Trailović, Janković, Nikolić, Lazarević, Đoševski, Pejić, Terzić (Jovanović), Nikolovski (Stanković), Ivanov (Tričković), Mašić, Stamenkovski, Pivljanin, Radovanović, Mladenović.

FK „Đerdap“: Grekulović, Prvulović, Popović, Čumpujerović, Stanojević, Ščojić, Dragišić, Babucić, Stanković, Sandulović, Miličević, Tašić, Viorikić, Dimitrijević, Marjanović, Mihajlović, Ilijević.