Fudbalski spektakl: Bor – Crvena zvezda [FOTO – 232 fotografije]

Fudbaleri OFK Bora poraženi su beogradske Crvene zvezde rezultatom 0:4 (0:3) u prijateljskom meču odigranom juče u „gradu bakra“ pred oko 4.000 gledalaca.

ofk-bor-crvena-zvezda
Foto: Ivan Mitrović (www.bor030.net)

Posle šesnaest godina Crvena zvezda je gostovala u Boru i izazvala domaće zaljubljenike u fuidbal da naprave pravi spektakl.

Rezultat je u ovoj prijateljskoj utakmici bio u drugom planu, ali kako je sezona u punom jeku igrači oba tima želela su da se što bolje pokažu.

Tim iz Beograda je igao bez nekoliko reprezentativaca koji su bili angožovani u nacionalnom timu pa su šansu dobili igrači koji imaju malo manju minutažu u prvenstvu.

Jedan od njih Petar Olandić se dokazao na pravi način postigavši sva četiri pogotka na meču (9′, 20′, 42′ i 49′).

Igrači domaćeg tima nisu imali za čime da žale jer su dobili jedinstvenu priliku da odigraju meč sa aktuelnim šampionom države.

OFK Bor je meč započeo u sastavu: Nikola Trailović, Darko Janković, Nikola Nikolić, Marko Cokić, Miša Stamenković, Miloš Stanojević, Marko Terzić, Nikola Krstić, Davor Čaurević, Dejan Mašić i Saša Jovanović. U toku meča u igru su ušli: Aleksandar Nešović, Uroš Živanović, Ivan Terzić, Nino Stojanovski, Miloš Đoševski, Miloš Marković, Marjan Mladenović, Pavle Lazarević, Nikola Jovanović, Milan Stanković i Petar Čovrtanović.

Za Crvenu zvezdu igrali su: Damir Kahriman, Miloš Cvetković, Mamadu Mbođ, Stefan Đorđević, Dušan Anđelković, Miloš Bosančić, Saša Stojanović, Darko Lazović, Aleksandar Katai, Nenad Gavrić i Petar Orlandić. Kao rezervisti zaigrali su: Marko Trkulja, Nenad Cvetković, Ognjen Bjeličić, Saša Lazić, Lazar Tufegdžić, Marko Mijailović, Nikola Jovanović.