Fudokan liga šampiona Srbije: Sjajni rezultati mladih borskih karatista kluba “Sureido”

1
421

U prvom kolu Fudokan lige šampiona Srbije, održanom u nedelju 31. marta u Leskovcu, Karate klub Sureido iz Bora ostvario je zapažen uspeh.

Milica Dragijević, Anđela Dimitrijević, Mateja Tabaković i Nemanja Ilić, članovi borskog Karate kluba “Sureido” osvojili su u Leskovcu zlatne medalje, u prvom kolu Fudokan lige šampiona Srbije, na kojem se borski klub takmiči prvi put.

Dragijevićeva je i praktično “počistila” svoju protivnicu u dominantnom nastupu finala sa 8:0.

U svojim kategorijama u katama su najbolji bili Aleksandra Mitovski i Nikola Tomić.

Mia Miletić, Bogdan Đuranović i Mile Baraković osvojili su u borbama, svako u svojoj kategoriji, drugo mesto i srebrna odličja.

Srebrne medalja u katama su osvojili Emilija Stanijević i Aleksa Bačilović, a bronzanim su se okitili, Lena Lazarević, Ivana Dimitrijević i Simon Čovikanović, takođe u katama.

Seniorski kata tim u sastavu Aleksandra Mitrovski, Ivana Dimitrijević i Ana Dobrosavljević osvojio je zlato, kao i tim pionira koji su činili Relja Sretenović, Dušan Dragojić i Nenad Dimitrijević.

Takođe, kata tim pionirki u sastavu Mina Dukić, Lena Lazarević i Dunja Nikolić, osvojio je srebrnu medalju, dok je timu pionira u sastavu Jana Rajić, Emilija Stanijević i Anđela Karabašević pripala bronza.

Inače, u prvom kolu lige u Leskovcu takmičilo se oko 300 karatista u preko 400 disciplina iz 20 klubova Srbije, koliko ih učestvuje u domaćoj Fudokan ligi.

1 KOMENTAR

  1. Članovima borskog Karate kluba “Sureido” iz Bora, koji su osvojili medalje u Leskovcu u prvom kolu Fudokan lige šampiona Srbije, sve čestitke u želim im uspeh u daljim takmičenjima. Sa srećom!

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here