Games.Con najveći gejming festival u regionu od 6. do 8. decembra

Četvrti Games.Con, najveći festival gejminga i pop kulture u regionu, biće održan od 6. do 8. decembra u halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma. Učešće na festivalu su najavili najbolji gejmeri iz regiona a u planu su i nastupi najpoznatijih game-play joutubera, kao i drugih zvezda pop kulture.

Foto: GamesCon promo

Ovaj jedinstveni festival na jednom mestu okuplja ljubitelje svih vrsta igara – od virtuelne realnosti, preko PC gejminga i konzola, sve do tradicionalnih društvenih igara, kao i fanove stripa i fantasy franšiza.

Sa više od 40.000 učesnika u proseku tokom 3 dana festivala prethodnih godina, Games.CON je poneo epitet „Najvećeg regionalnog festivala igara“.

Pod ovogodišnjim sloganom #LevelovatiSeMora, biće predstavljeni najnoviji svetski gaming hitovi i tehnološke inovacije.

Ljubitelji PC igara i konzola će moći da se oprobaju u turnirima u najpopularnijim igrama kao što su LoL, DOTA, Warhammer, Fortnite, Mortal Kombat, FIFA, PES, NBA…

Za one koji nisu baš nisu dobacili do turnirskog nivoa, eto prilike da pogledaju najbolje igrače iz regiona i možda pokupe nove taktike i podignu svoju igru na „viši level“.

Informacije o turnirima i programu se nalaze na sajtu Gamescon.rs, kao i na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama festivala.

Festival će tradicionalno ugostiti kosplejere, zatim zaljubljenike u istorijsko mačevanje, paintball entuzijaste kao i brojne board gejmere čija zajednice iz godine u godinu sve više rastu.

Ulaznice za ovogodišnji Games.CON se mogu kupiti online i na prodajnim mestima Gigs Tix-a.

Cena jednodnevne karte je 500 dinara u pretprodaji (600 na dan festivala), a trodnevni komplet će se prodavati po ceni od 900 dinara.

Nema sumnje da nas od 6. do 8. decembra u halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma očekuje zabave na pretek.

(Bor030 / GamesCon promo)