GG „Borci za Bor” donirala klima uređaj borskom porodilištu

Grupa građana „Borci za Bor” donirala je inverter klima uređaj porođajnom bloku Opšte bolnice u Boru.

Nakon što su pre samo nekoliko dana ukazali pomoć Opštoj bolnici u Boru velikom donacijom, Grupa građana „Borci za Bor”, ponovo je pokazala humanost i spremnost da pomogne ovoj ustanovi donacijom inverter klima uređaja za porođajni blok.

„Ovog puta doniramo jedan inverter klima uređaj za porođajni blok pošto smo dobili informaciju da su uslovi tokom letnjih dana neizdrživi. Ovaj uređaj leti hladi, a zimi greje. Zahvaljujem se svim ljudima velikog srca koji su pomogli da ostvarimo ovu akciju. Trenutno pregovaramo o besplatnoj ugradnji klima uređaja. Takođe, želim da najavim da ćemo naredne nedlje nabaviti još jedan klima uređaj za potrebe dečjeg odeljenja”, kaže lider Grupe građana „Borci za Bor”, Dalibor Jović.

Ispred uprave Opšte bolnice Bor, dr Željko Jovanović, pomoćnik direktora za hiruršku granu medicine u Opštoj bolnici Bor, zahvalio se Grupi građana „Borci za Bor” na njihovom velikodušnom poklonu.

„Klima koju trenutno imamo u porođajnom bloku je u kvaru, a tokom ovih vrelih dana takav uređaj je preko potreban, zbog toga se od sveg srca zahvaljujemo Grupi građana „Borci za Bor” na njihovoj donaciji”, kaže dr Jovanović.