GG „Borci za Bor”: Novac za novogodišnji koncert preusmeriti za lečenje bolesne dece

Grupa građana „Borci za Bor” održala je konferenciju za medije na kojoj su pozvali gradsku vlast i odbornike da na narednoj sednici Skupštine grada Bora podrže i izglasaju predlog da sredstva koja bi bila izdvojena za nastup poznatih muzičara budu preusmerena za lečenje Marije Gambošević i Nikoline Jesić.

Odbornik Grupe građana „Borci za Bor” Dalibor Jović na narednoj sednici Skupštine grada Bora insistiraće da se usvoji ovaj predlog, a kako kaže Oliver Mitrović iz GG „Borci za Bor”, on je dosad mnogo pomogao u lečenju ove dece.

„Gradske vlasti imaju slogan „Za našu decu”, ovo im je prilika da stvarno stanu iza ovog slogana, da pokažu da im je stvarno stalo do dece ovog grada. Što se tiče estradnih umetnika, imaju Sportski centar, mogu da organizuju tamo koncerte, da naplaćuju karte i tako pošteno zarade novac koji bi ovako dobili iz budžeta grada. Mi predlažemo da u novogodišnjoj noći nastupaju lokalni bendovi koji će sebe promovisati i prestaviti se našim građanima bez novčane naknade”, kaže Mitrović.