GG „Borci za Bor” stavila na licitaciju dres Luke Jovića, novac od prodaje usmerava se na lečenje Marije Gambošević

Grupa građana „Borci za Bor”, nakon što je na licitaciji prodala dres fudbalera Crvene zvezde Gelora Kange i Aleksandra Miljkovića iz Partizana, a sav dobijen novac usmerila na lečenje Marije Gambošević, sada je u procesu licitacije dresa reprezentativca Luke Jovića.

Na Jovićevom dresu su osim njegovog i potpisi najpoznatijih fudbalera u Srbiji Dragana Stojkovića Piksija, Ljubinka Drulovića, Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića.

„Početna cena koju je licitirao momak iz Niša za ovaj dres iznosi 300 evra na čemu se mnogo zahvaljujemo. Takođe, veliku zahvalnost dugujemo Zaviši Mirosavljeviću koji nam je omogućio vezu sa Fudbalskim savezom Srbije, Draganom Stojkovićem Piksijem i Ljubinkom Drulovićem. Najjači akter u celoj priči je upravo Ljubinko Drulović koji nas prati i ima u planu da dođe u Bor”, kaže lider Grupe građana „Borci za Bor”, Dalibor Jović.

Mitrovićev dres prodat je za 57 hiljada dinara, dok je Kangin dres kupljen za 140 hiljada dinara, nakon čega ga je kupac vratio i kasnije ga je ponovo kupila porodica iz Bora za 136 hiljada dinara, čime je ukupno od prodaje ovog dresa prikupljeno 276 hiljada dinara.