GG „Glasno za omladinu” pokrenula akciju prikupljanja potpisa za uređenje ulice iznad Maksija

Predstavnici Grupe građana „Gasno za omladinu” pokrenuli su akciju prikupljanja potpisa za uređenje ulice iza Maksi diskonta, između obdaništa „Bambi” i „Boško Buha”.

Problemi stanara ovog dela grada su, kako se navodi u saopštenju, nagomilani, od nepravilno postavljenih kontejnera, neosvetljenih ulica, nedostatka parking prostora, do problema sa atmosferskom kanalizacijom.

„Takođe veliki problem predstavlja i neobeleženost ove ulice jer ne postoje ležeći policajci niti odgovarajuća saobraćajna signalizacija, te su saobraćajne nezgode  česte, a uz to dva obdaništa su u blizini, te je ovo izuzetno nebezbedno mesto za najmlađe”, ističe se u saopštenju GG „Glasno za omladinu”.

Oni su pozvali nadležne u lokalnoj samoupravi da sarađuju u rešavanju problema meštana Mesne zajednice Bakar kako bi se kvalitet života građana Bora poboljšao.

„Smatramo da je sramota da se grade ogromni kapitalni projekti u vidu tržnog centra, novog stadiona i akva parka dok građani Bora nemaju osnovne uslove pristojnog života”, kažu iz GG „Glasno za omladinu”.