„Glasno za omladinu“ nastavlja borbu za mlade

Grupa građana “Glasno za omladinu”  zahvalila se svojim biračima i istakla da nastavlja borbu za mlade kroz društveni i aktivizam mladih.

Ova izborna lista, istakao je u saopštenju za javnost Vladimir Stojičević, ponosna je na ostvareni rezultat, uprkos “neravnopravnim izbornim uslovima”.

 “GG „Glasno za omladinu“ je ponosna na svoj izborni rezultat 1060 – 4,45%, s obzirom na uslove u kojima su se izbori odvijali, gde smo imali i kupovinu glasova i pretnje otkazima, prevoz birača, smaranje SNS aktivista u sred izborne tišine, glasine da smo Sosina deca, gde nismo imali naše čuvare kutija i pored takvih uslova mi smo bolji od stranaka koje postoje dugi niz godina”, kaže Vladimir Stojičević, prvi na listi i nosilac liste.

On je istakao da ova grupa građana učešćem na nedeljnim izborima nije završila svoje delovanje, već da će nastaviti da se i u narednom periodu bori za mlade.

“Sami smo izašli na izbore i ostvarili ovakav izborni rezultat, sa kampanjicom koja ne može da priđe ni jednoj stranci, koje imaju velike pare na raspolaganju. Mladi se nažalost nisu probudili i 1/3 stanovništva nam je skrojila sudbinu za naredne četri godine, ali nema predaje, nastavljamo borbu za mlade kroz društveni aktivizam i aktivizam mladih do sledećih izbora”, kaže u saopštenju za javnost Stojičević.