GLASNO ZA OMLADINU: Obeležen Dan mladih na platou Studentskog centra

Danas je na platou Studentskog centra održano veče karaoka i društvenih igara, a povodom obeležavanja 12. avgusta, Dana mladih.

Foto: www.bor030.net

Udruženje „Glasno za omladinu“ i Resurs centar Bor organizovali su tradicionalnu feštu u znak obeležavanja Međunarodnog dana mladih.

Foto: www.bor030.net

Veliki broj prolaznika oprobao se danas u karaokama, a oni stidljiviji mogli su se nadmetati u šahu i drugim društvenim igricama.

Foto: www.bor030.net

„Već tradicionalno nekoliko godina zaredom organizujemo prigodan program povodom ‘Dana mladih’. Iako sa zakašnjenjem od jednog dana, zajedno sa Resurs centrom danas smo okupili veliki broj ljudi od 15 do 30 godina i ponosni smo na činjenicu da je Udruženje ‘Glasno za omladinu’ za relativno kratko vreme steklo poverenje mladih. Tom prilikom, omladini želimo da čestitamo praznik i poželimo bolji položaj u budućnosti“, istakao je za naš sajt Igor Baltanović, PR organizacije ‘Glasno za omladinu’.

Za sam kraj organizatori skupa pozvali su sve prisutne na Pena Party žurku na Malom stadionu, organizovanu povodom praznika.