Grad Bor potpisao ugovor sa JugoKaolinom o održavanju puta u Donjoj Bela Reci

Ugovor o održavanju i izgradnji dela puta u Donjoj Beloj Reci potpisan je u Gradskoj upravi između grada Bora i kompanije JugoKaolin.

Ugovor su potpisali zamenik gradonačelnika Bora Milivoje Janošević i direktor kompanije JugoKaolin doo Beograd.

„JugoKaolin je dugo na ovim prostorima i poslednjih nekoliko meseci imali smo sastanke i razgovore o tome kako da unapredimo i sam rad kompanije, a i da kroz taj njihov razvoj, i grad Bor i sami meštani Donje Bela Reke budu zadovoljni. Nadam se da ćemo saradnju nastaviti na obostrano zadovoljstvo u najboljoj nameri za sve naše građane”, istakao je zamenik gradonačelnika Bora Milivoje Janošević.

Grad Bor je put koji koriste i kompanija i meštani rekonstruisao i asfaltirao prošle godine, a kako kaže direktor kompanije „JugoKaolin” Ljubiša Petrov, došlo je vreme da se obaj put renovira i da se o njemu brine.

„Mi smo kompanija koja je izuzetno socijalno odgovorna i drago nam je da učestvujemo u redovnom održavanju puta na teritoriji mesne zajednice u kojoj mi radimo. Imamo izuzetnu saradnju sa Gradskom upravom koja brine o tome da lokalna zajednica živi u dobrim odnosima sa privredom”, naglasio je Petrov.

Reč je o 1.500 metara puta koji iz Donje Bela Reke vodi ka rudniku i seoskom groblju, a koriste ga i meštani i kompanija.