Građanski protest #1od5miliona i u Boru

7
3464

Protestna šetnja pod sloganom #1od5miliona biće održana u petak 18. januara u Boru, najavili su organizatori na Fejsbuku.

Okupljanje je planirano u 18 sati na platou Doma kulture, odakle će šetnja krenuti glavnim gradskim ulicama – Moše Pijade, Kralja Petra Prvog i Zeleni bulevar, odnosno do Tržnog centra “Kocka” i nazad.

Organizatori pozivaju Borane da se priključe protestu za “poštene uzbore, pravnu državu, slobodne medije i institucije u službi naroda”.

Protesti sa istim zahtevima su do sada održani u više gradova uključujući Beograd, Niš, Novi

Istog dana je zakazan protest i u Zaječaru.

7 KOMENTARA

  1. Sada je u Boru cist vazduh, tako da mozete da setate koliko hocete i udisete cist i svez vazduh, a usput porazmislite kome to dugujete. Trasu setnje mozete da produzite i do topionicke kapije, jer dim nece da vas ugusi.

  2. Sve sto me okruzuje postalo mi je odvratno , jer ovo vise ne moze da se opise kao licemerje nego kao obest razmazenih bezrepih majmuna , mamonovih morona koji ce da zgaze prosjaka da bi kupili na rasprodaji….razmazeni politicari koji nikad nisu radili sa milionima u bankama dobijenih od donacija i produkcija izvode narod na ulicie da strajkuje jer je gorivo skupo ali dati sms za obrok na kgladnoj deci na Kosovu i zasto ne reci Srbiji to nas se ne tice to nije nasa briga to je daleko…

  3. 1 od 5 miliona je političar koji ima moć prema narodu,a narod nema ništa.Izbacite to 1od 5,to su gluposti jer Vućić sa tim trasparentom na sledeće izbore izlazi kao pobednik sa 85% glasova.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here