Gradonačelnik Bora obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

U prvim satima 2019. godine gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić obišao je dežurne službe koje se brinu o grejanju grada i zdravlju Borana i njihovih gostiju.

Milikić je neposredno posle ponoći posetio medicinsko osoblje u službi hitne pomoći borskog Doma zdravlja.

On je zaposlenima u ovoj ustanovi čestitao Novu godinu uz želju da imaju što manje posla, odnosno da Borani budu što zdraviji.

Gradonačelnik je potom obišao Javno-komunalno preduzeće „Toplana“ gde je direktno od direktora Milutina Simića dobio informaciju da grejanje u gradu dobro funkconiše i da će se tokom prazničnih dana nastaviti sa dvadesetčetvoročasovnim grejanjem.

„Iako je predvićeno da se grad danonoćno greje tek na temperaturama ispod pet celzijusovih stepeni, ovakav sistem je dao dobre rezultate, pa ćemo tokom sezone nastaviti da grad grejemo i noću“, istakao je Milikić.

Obilazak je nastavljen u Toplifikaciji gde je gradonačelnik lično proverio da telefon za prijavu kvarova na toplovodnoj mreži radi, ali i da u novogodišnjoj noći nije bilo prijavljenih smetni sa grejanjem.

„Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim dežurnim službama koje su se i večeras brinule o bezbednosti i zdravlju Borana i njihovih gostiju. Sjajan posao su uradili pripadnici Policijske uprave na obezbeđenju novogodišnjeg koncerta koji je okupio veliki broj gostiju iz svih gradova istočne Srbije, ali i Rumunije i Bugarske, ovo je bio jedan od najvećih događaja održanih u Boru“, kazao je Milikić.