Gradonačelnik Bora u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić sa saradnicima tradicionalno je obišao dežurne službe koje se staraju o zdravlju i zaštiti građana u novogodišnjoj noći i istakao da je ponosan na uspeh koje su ove službe postigle u 2021. godini i način na koji su se brinuli o građanima.

Gradonačelnik je u novogodišnjoj noći obišao u Službi za hitnu medicinsku pomoć borskog Doma zdravlja, prijemno-trijažni blok Opšte bolnice, Policijsku upravu Bor, Vatrogasno-spasilačku četu, kao i pogon Toplifikacije borskog Javno-komunalnog preduzeća Toplana.

Uz čestitke za nadolazeću novu godinu i prigodne poklone dežurnima, gradonačelnik se zahvalio na predanom radu protekle godine. Svima koji su u dežurstvu dočekali 2022. godinu poželio je mirnu noć, bez nereda i intervencija.

„Borani su i ovoj novogodišnjoj noći pokazali visok nivo ogovornosti prema sebi i drugima. Nije bilo nikakvih problema u funkcionisanju grada, a sve službe su, kao i vek, bile spremne da ogovore na svaki poziv naših sugrađana. Hvala im za sve što su uradili prethodne godine i uhapred im se zahvaljujem što će, uven sam, i u 2022. staviti sebe u funkciju građana Bora“, kazao je Milikić.

„Najluđa“ noć u Boru prokla je mirno, Služba Hitne pomoći je imala 10 intervencija, dok je na prijemno-tijažnom bloku Opšte bolnice zbrinuto dvadesetak pacijanata. Borski vatrogasci su intervenisali na jednom požaru.

Borska Toplana je tokom novogodišnjih praznika u dvadesetčetvoročasovnom režimu isporuke toplotne energije za grejanje.