Grupa građana “Glasno za omladinu” predala listu

1
16

Grupa građana “Glasno za omladinu” predala je danas Izbornoj komisiji u Boru listu odbornika za izbore koji su zakazani za 4. mart.

Lista koju predvodi Vladimir Stojičević, apsolvent prava ima 12 kandidata, a nju je potpisom podržalo više 390 građana.

Odbornički kandidati sa ove liste ističu da im je cilj da se popravi položaj mladih u borskoj opštini, koji po njihovim rečima nije na zadovoljavajućem nivou.

“Mi smo se odlučili da izađemo na ove izbore jer smatramo da se glas mladih ne čuje dovoljno i da mladi trebaju da imaju svoje predstavnike u Skupštini opštine Bor , kazao je za “Bor 030” Stojičević, nosilac liste “Glasno za omladinu”.

Podršku Grupi građana “Glasno za omladinu” nedavno je dao i Luka Maksimović, odnosno Ljubiša Preletačević Beli.


Izbori za odbornike Skupštine opštine Bor biće održani 4. marta. Rok za podnošenje izbornih lista je 16. februar.

Lista “Glasno za omladinu” je peta po redu koja je predata Izbornoj komisiji opštine Bor.

Do sada sada su proglašene liste 1. “Aleksandar Vučuć – Zato što volimo Bor – Srpska napredna stranka – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije”, 2. “Pokret za novo doba – Zoran Petrović Petraš”, 3. “Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor – Narodna stranka – Demokratska stranka – Vlaška narodna stranka – Zajedno za Srbiju – Demokratska stranka Srbije – Socijaldemokratska stranka – Dragan Marković” i 4. “Dosta je bilo – Dveri, da ovi odu, a da se oni ne vrate”.

1 KOMENTAR

  1. Na mladjima svet ostaje…i opstaje…Ili preciznije …Na NASIM MLADIMA nas Bor,NAS Borski okrug, NASA Timocka krajina,NASA Istocna Srbija i NASA Srbija ostaju…i opstaju. Tacka. Samo CETIRI(4) konkretna predloga za ove nase naslednike.. . 1) NE VERUJTE NISTA NAMA STARIJIMA…DOK SAMI NE PROVERITE I UTVRDITE PRAVU ISTINU ..Da smo nesto valjali ne bi ni Bor ni Istocna Srbija ni Srbija bili u ovom stanju u kome su…I bez obzira na godine,prosede i sede kose…NEMA NIKAKVOG POSTOVANJA ZA PREVARANTE, SECIKESE ,PLASLJIVCE ,KLIMOGLAVCE, POLITIKANTE ,MANIPULATORE I LAZOVE… 2) NE VERUJTE U NASA STARA I VELIKA ISKUSTVA ,MODELE,METODOLOGIJE I MITOLOGIJE.. ..dok ih ne proverite ..i uporedjujuci ih sa novim…Jer stara iskustva i modeli daju uvek stare rezultate…Isto kao i stari kadrovi… 3) ..PRONADJITE BAR JEDAN JEDINI REGION u Srbiji,na Balkanu,u Evropi ili u svetu…koji se razvio bez SAVREMENE SAOBRACAJNE INFRASTRUKTURE 21.VEKA…..bez autoputa, zeleznickog koridora … Ako pronadjete bar jedan takav region ..u Srbiji,na Balkanu ,u Evropi, usvetu…ODMAH I ZAUVEK ZABORAVITE Multimodalni saobracajni koridor-Istok..poznati koridor Istocne Srbije….. Jer onda SAOBRACAJNA INFRASTRUKTURA NIJE TEMELJ RAZVOJA svakog regiona…..nego je to neki drugi privredni sektor…poljoprivreda,industrija,rudarstvo… .I u tom sluceju je tacno da se kuca gradi od drugog sprata a ne od temelja…..Sto u Istocnoj Srbiji jos uvek JEDINI uporno radimo…Za razliku,na primer…, od SVIH DRUGIH REGIONA SRBIJE….Koji SVI..osim Istocne Srbije…dobijaju svoje saobracajne koridore,autoputeve i zeleznicke koridore..BYUKVALNO SVI REGIONI U SRBIJI..Jer Ima bar 12 koridora koji se ovog trenutka u Srbiji finansiraju..sto znaci grade ili ubrzano projektuju …Kroz BUKVALNO SVE REGIONE SRBIJE..Osim kroz ovaj region Istocne Srbije…Ali i ja imam, na zalost, dosta godina..a vec sam napisao da nama starijima nista ne verujete bez provere…..Znaci nema izuzetaka..PROVERITE SAMI OVO STO JE NAPISANO.. 4) UOPSTE NE SLUSAJTE NIKAKVE SAVETE NAS STARIJIH… O VASEM GRADJANSKOM STAVU,STATUSU,PONASANJU I ANGAZMANU… Mi smo PODANICI a ne gradjani…Oduvek je to tako…I mi ne znamo nista o tome sta znaci biti pravi slobodan i dostojanstven gradjanin Srbije… Nemamo bas nikakva potrebna i neophodna iskustva o tome…..Zato Vas mozemo samo obeshrabriti,pogresno uputiti,zastrasiti,ukociti…..i stvoriti podanike kakvi smo i sami.. Jer NIKO NE MOZE NAUCITI NEKOG ONO STO SAM NE ZNA …Ili Vas mozemo izmanipulisati….. jer smo matori,namazani i iskvareni…ili korumpirani.. A Vi morate biti normalni ,slobodni i obicni gradjani Srbije…Nista vise od toga… … Ali i NISTA MANJE OD TOGA….Srecno…

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here