Hadži Dragan Antić na čelu RTV Bor

rtv borKako su javili vodeći mediji u Srbiji, novi urednik RTV Bor biće bivši direktor kompanije "Politika". Hadži Dragan Antić će svoj posao obavljati volonterski.

antic
Slika preuzeta sa sajta B92

 
Direktan kontakt sa gospodinom Antićem ostvario je Saša Mirković, doskorašnji menadžer Marije Šerifović. Mirković, koji je rodom iz Bora, početkom nedelje postavlje je za predsedesnika upravnog odbora borskog preduzeća. Hadži Dragan Antić i Saša Mirković imaju zajedničku saradnju vezanu za izdavanje knjige Mirkovićeve knjige "Molitva za patriote".

 

Antić će svoj posao obavljati volonterski. Saša Mirković najavljuje da će u RTV Bor biti uložena značajna sredstva radi kupovine nove opreme neophodne za poboljšanje kvaliteta programa.

 

Hadži Dragan Antić je poznat po kontraverznim odlukama kada je 1.jula 1998. godine uručio otkaze grupi od 17 novinara Politike zbog demonstracija u vreme nemira zbog izbornih krađa. Antić je u vreme režima Slobodana Miloševića bio blizak porodici Milošević-Marković. Sredinom oktobra 2007. pojavio se u skupštini Srbije,na raspravi o Predlogu deklaracije o neophodnosti okončanja sankcija i izolacije Kube,kada je sebe deklarisao kao predstavnika Kubanskih interesa.

 

Kada je pre nekoliko meseci Antićeva kuća objavila knjigu Saše Mirkovića, Marija Šerifović, je tužila Hadži Dragana Antića i njegovu izdavačku kuću "Treći milenijum", zbog objavljivanja, međutim sud u Beogradu je ubrzo odbacio tužbu. Pre nekoliko dana Antić je u Beogradu promovisao novu knjigu Mire Marković.

 

 

Diskusija na forumu